Δοσολογία και ανεπιθύμητες ενέργειες του Jintropin.

- Jul 25, 2017-

Ενδείξεις: Το Jintropin χρησιμοποιείται για την ενδογενή ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης, τη χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και το σύνδρομο του Turner που προκαλείται από την αργή και τη βαριά ανάπτυξη των παιδιών

9.jpg

Θεραπεία εγκαυμάτων.

Δοσολογία: Πριν χρησιμοποιήσετε αργά 1 ml νερού κατά μήκος της φιάλης μέσα στο λυοφιλιωμένο rhGH, ανακινήστε ελαφρά για να το καταστήσετε διαλυμένο, χωρίς βίαιο σοκ. Η δοσολογία που χρησιμοποιείται για την προώθηση της ανάπτυξης των παιδιών ποικίλλει από άτομο σε άτομο, η συνιστώμενη δόση είναι 0,1 ~ 0,15 IU / kg σωματικού βάρους / ημέρα, ημέρα 1, υποδόρια ένεση, θεραπεία για 3 μήνες έως 3 έτη ή σύμφωνα με τις οδηγίες. Για τη θεραπεία σοβαρών εγκαυμάτων συνιστάται η δόση 0,2 ~ 0,4 IU / kg σωματικού βάρους / ημέρα, ημέρα 1, υποδόρια ένεση, η θεραπεία είναι γενικά περίπου 2 εβδομάδες.

Μορφή δοσολογίας: ένεση λυοφιλοποιημένης σκόνης

Ανεπιθύμητες αντιδράσεις: η αυξητική ορμόνη μπορεί να προκαλέσει παροδική υπεργλυκαιμία, συνήθως με το χρόνο λήψης της φαρμακευτικής αγωγής ή να επιστρέψει στο φυσιολογικό μετά τη διακοπή. Υπάρχουν περίπου 1% των παιδιών με μικρή ηλικία στην κλινική δοκιμή, το κοινό μέρος του σημείου της ένεσης μιας παροδικής αντίδρασης (πόνος, μούδιασμα, οίδημα κλπ.) Και συμπτώματα συγκράτησης σωματικού υγρού (περιφερικό οίδημα, πόνος στις αρθρώσεις ή πόνος στους μυς ), αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες Νωρίτερα, αλλά η επίπτωση μειώθηκε με το χρόνο φαρμακευτικής αγωγής, μια σπάνια επίδραση στις καθημερινές δραστηριότητες. Η μακροχρόνια ένεση ανασυνδυασμένης ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης σε μικρό αριθμό ασθενών που προκαλείται από την παραγωγή αντισωμάτων, η δέσμευση αντισωμάτων είναι χαμηλή, χωρίς ακριβή κλινική σημασία. Ωστόσο, εάν δεν μπορεί να επιτευχθεί η αναμενόμενη επίδραση ανάπτυξης, μπορεί να προκύψουν αντισώματα, δύναμη δέσμευσης αντισώματος μεγαλύτερη από 2mg / L, μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα.

QQ图片20170413105720.jpg

Αν σας ενδιαφέρει JINTROPIN, η εταιρεία μας ( Rongxin Bio-Tech Co, Ltd (HK) ) μπορεί να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας, τιμή εργοστασίου JINTROPIN HGH. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944