Ανάπτυξη και ρόλος της νανδρολόνης Decanoate.

- Oct 24, 2017-

Σε προηγούμενα χρόνια, η τεστοστερόνη και η νανδρολόνη ήταν τα μόνα φαρμακευτικά ενέσιμα που απελευθερώθηκαν αμφότερα διαθέσιμα στους bodybuilders και οικονομικά. Δεν υπήρχε έλεγχος οιστρογόνων. Για το λόγο αυτό, οι χαμηλές ιδιότητες αρωματισμού της Deca ήταν τότε πολύ χρήσιμες. Επομένως, η Deca κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα.

Nandrolone Phenpropionate__副本.jpg

Αποστειρωμένη ορμόνη Nandrolone Decanoate / Deca-Durabolin / 19-Nortestoterone decanoate / DECA σκόνες / Αριθ. CAS: 360-70-3, Χρήση μετά από χειρουργική επέμβαση για ασθένεια χρόνιας σπατάλης, σοβαρή ασθένεια και ασθενή λεπτή, αναπηρία, οστεοπόρωση, παιδική δυσπλασία, και τα λοιπά.

12.jpg

Η Deca Durabolin είναι ότι αυτή η ένωση είναι πιο ήπια από την άποψη των δυσμενών παρενεργειών στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάσης δρα για να μειώσει την ισχύ της νανδρολόνης, ενώ αντίθετα πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή δεν επηρεάζονται από αυτό το ένζυμο και η ισχύς της τεστοστερόνης αυξάνεται πραγματικά από αυτήν.

W020120418332940425726.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας Nandrolone Decanoate , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944