Το PEG-MGF μπορεί να αυξήσει τους μυς σας.

- Nov 09, 2017-

PEG-MGF Χρήσιμο για: Ενίσχυση ιστότοπου και συστηματικούς σκοπούς μέσω αυξημένης απώλειας άπαχου μυός και λίπους

Αυξάνει τον ρυθμό ανάπτυξης μυών από την εκπαίδευση. Ταχεία αποκατάσταση των υπαρχόντων μυϊκών κυττάρων. αύξηση του αριθμού των μυϊκών κυττάρων (υπερπλασία). μειώνει τον ρυθμό της διασπάσεως των πρωτεϊνών. αυξάνει το ρυθμό και την έκταση της αποκατάστασης των μυών μετά από τραυματισμό

HCG.jpg

Κατανάλωση Μέθοδος 1: Εντοπισμένη έγχυση κατευθείαν στον μυ, αμέσως μετά την προπόνηση

Μέθοδος κατανάλωσης 2: Υποδόρια ένεση σε στρώμα λίπους

Προετοιμασία για ένεση: Προσθέστε 1 ml (100 IU) αποστειρωμένου διαλύματος στο φιαλίδιο PEG-MGF. Κάθε 200 mcg είναι τότε ίσο με 0,1 ml (10 IU).

PEG-MGF Δοσολογία 1: 200 mcg (10 IU) PEG-MGF διαχωρίζονται διμερώς μεταξύ μυών που μόλις εκπαιδεύτηκαν δηλαδή 100 mcg αριστερή πλευρά, 100 mcg δεξιά πλευρά

PEG-MGF Δοσολογία 2: 200 mcg (10 IU) PEG-MGF πρόκειται να εγχυθεί σε κοιλιακό λίπος

Δόσεις PEG-MGF ανά φιαλίδιο: 10 x 200 mcg δόσεις (10 δόσεις ανά φιαλίδιο)

Ο μηχανικός παράγοντας (MGF) παρουσιάζει τοπικές επιδράσεις στους σκελετικούς μύες και χωρίς να μην μπορεί να ταξιδέψει μέσα στο σώμα χωρίς τροποποίηση. Το πρόβλημα με τον συνθετικό Μηχανικό Παράγοντα (MGF) είναι ότι εισάγεται ενδομυϊκά και είναι με βάση το νερό και έτσι πηγαίνει στην κυκλοφορία του αίματος. Όταν χρησιμοποιείται με αυτόν τον τρόπο, ο μηχανικός παράγοντας (MGF) παραμένει σταθερός μόνο στη ροή του αίματος για λίγα λεπτά. Ο βιολογικώς παραγόμενος MGF γίνεται τοπικά και δεν εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος.

Είναι επίσης με σύντομη δράση, επομένως η σταθερότητα δεν αποτελεί πρόβλημα. Με PEGylation ο μηχανικός παράγοντας (MGF) είναι σχεδόν εξίσου αποτελεσματικός με τον τοπικό μηχανικό παράγοντα (MGF) όταν χρησιμοποιείται ενδομυϊκά. Αυτό επιτυγχάνεται με το περιβάλλον τμήμα του πεπτιδίου με δομή των ομάδων πολυαιθυλενογλυκόλης που προστατεύουν το πεπτίδιο αλλά δεν το περιβάλλουν εντελώς. Οι δραστικές θέσεις του πεπτιδίου είναι ακόμη ελεύθερες να κάνουν τη βιολογική λειτουργία τους. Σε αυτή την περίπτωση το κέλυφος είναι μια αρνητική φορτισμένη ασπίδα έναντι θετικά φορτισμένων ενώσεων που θα επηρέαζαν την πρωτεΐνη.

QQ图片20170413111126.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας

PEG-MGF , γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.co

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944