Στεροειδή ---- Κυπιονική τεστοστερόνη

- May 02, 2018-

Η κυπιονική τεστοστερόνη είναι ένας εστέρας της οποίας χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σε αρσενικά για την αντιμετώπιση του πρωτογενούς υπογοναδισμού (συγγενούς ή επίκτητου) - αποτυχίας των όρχεων λόγω κρυπτορθισμού, διμερούς στρέψης, ορχίτιδας, συνδρόμου εξαφανίσεως όρχεων ή ορχεκτομής.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ενέσιμα, μπορεί κανείς να αναμένει σημαντική αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη μετατρέπεται ξανά σε οιστρογόνα, η μάζα που αποκτάται από αυτό το φάρμακο είναι πιθανό να συνοδεύεται από

αρκετή κατακράτηση νερού. Η προκύπτουσα απώλεια ορισμού της πορείας κάνει το cypionate μια πολύ κακή επιλογή για δίαιτες ή κοπές φάσεις. Το υπερβολικό επίπεδο οιστρογόνου που προκαλείται από αυτό το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικομαστίας μάλλον γρήγορα. Σε περίπτωση κάποιας δυσάρεστης πληγής, οίδημα ή στύση κάτω από τη θηλή, θα πρέπει να προστεθεί αμέσως βοηθητικό φάρμακο όπως το Nolvadex. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει σημαντικά την επίδραση του οιστρογόνου, κάνοντας το στεροειδές πολύ πιο ανεκτό στη χρήση.

testosterone Cypionate.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας

Κυπιονική τεστοστερόνη γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944