Δύναμη δύναμης πρέπει να δώσουν προσοχή σε τι;

- Jul 18, 2017-

Πρέπει να επιλέξουμε τους στόχους απώλειας βάρους τους για τη δύναμη της προπόνησης, να τηρούν 3-4 φορές την εβδομάδα, όχι κάθε μέρα. Επειδή η περίοδος ανάκτησης των μυών 48 έως 72 ώρες, οι μύες δεν έχουν αποκατασταθεί πλήρως πριν συνεχίσουν να ασκούν το ίδιο κομμάτι μυών δεν έχει καμία επίδραση ή ακόμα και αντιπαραγωγική, επηρεάζοντας το αποτέλεσμα της άσκησης.

Η μετακίνηση ισχύος της χρονικής περιόδου είναι σχετικά ελεύθερη επιλογή, αλλά με την ίδια κίνηση οξυγόνου πρέπει να δώσετε προσοχή στο χρόνο γεύματος και στον χρόνο ανάπαυσης με:

① πρωί: 30 έως 60 λεπτά πριν την άσκηση για να φάει 100 γραμμάρια υδατανθράκων, λίγο γάλα.

② πρωί: πρωινό μιάμιση ώρα αργότερα.

③ Απόγευμα: 2 ώρες μετά το γεύμα ή δύο ώρες πριν το δείπνο, 30 έως 60 λεπτά πριν την άσκηση για να φάτε 100 γραμμάρια υδατανθράκων.

④ βράδυ: μιάμιση ώρα μετά το δείπνο, το τέλος της κίνησης να κοιμηθεί περισσότερο από μια ώρα ή περισσότερο.

Εκτός από την ενίσχυση της αντοχής της μυϊκής δύναμης, την αύξηση του άπαχου ιστού, αλλά και την αύξηση του μεταβολικού ρυθμού BMR κατά 15%, η απώλεια βάρους ή η μακροχρόνια συντήρηση του βάρους έχουν πολύ μεγάλη βοήθεια. Η επόμενη σειρά μαθημάτων θα προταθεί από την πλευρά της δυναμικής εκπαίδευσης και της στατικής κατάρτισης για την κατάρτιση δύναμης των γυναικών.

240411-15012309113593_副本.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Τον Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944