Δέκα λίγες γνώσεις γυμναστικής, ξέρεις;

- Jul 19, 2017-


Όλοι γνωρίζουμε ότι η γυμναστική, αν τυφλά, θα είναι μόνο αντιπαραγωγική, αγάπη γυμναστήριο πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Οι ακόλουθες δέκα μικρές ικανότητες γυμναστικής, ξέρετε;

1, αν θέλετε να καταναλώσετε 1 λίβρα λίπους, απαιτεί 3500 kcal θερμίδων, επειδή 1 κιλό λίπους είναι ίσο με 3500 kcal θερμίδων.

2, που τρέχει στο διάδρομο, αν κρατάτε το χέρι το χειρολισθήρα χειρολισθήρα, θα σας οδηγήσει άμεσα λιγότερη κατανάλωση του 20% της θερμότητας.

3, εάν η νηστεία είναι 12 ώρες, το βασικό σας μεταβολικό επίπεδο θα μειωθεί κατά 40%, οπότε η δίαιτα για να χάσει βάρος είναι ισοδύναμη με την απουσία εργασίας και το σώμα θα επιδεινωθεί.

4, κάνουν push-ups όταν το πάνω μέρος του σώματος έθεσε το δικό σας τουλάχιστον το 65% του βάρους.

5, όταν το βάρος σώματος για κάθε επιπλέον 1 κιλό, όταν περπατάτε το γόνατο θα πρέπει να φέρουν περισσότερο από 3 κιλά πίεσης, τρέχετε στο γόνατο όταν πρέπει να φέρει περισσότερο από 10 κιλά πίεσης.

6, το οποίο σώμα το ισχυρότερο μυ; Η καρδιά είναι ο ισχυρότερος μυς του σώματος!

7, ακόμη και αν είστε πολύ λεπτός, ο ρυθμός λίπους του σώματος μπορεί επίσης να είναι σε υψηλότερο, ανθυγιεινό εύρος, επειδή το σώμα δεν περιλαμβάνει μόνο το υποδόριο λίπος, καθώς και το σπλαχνικό λίπος.

8, όταν προσθέτετε 1 κιλό μυών, θα σας βοηθήσει να καταναλώνετε καθημερινά 110 kcal θερμίδων.

Το 9,90% των δρομέων του μαραθωνίου είναι πολύ λεπτά πόδια, οπότε οι αδελφές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το τρέξιμο θα κάνουν παχύρρευστο μοσχάρι.

10, στην Κίνα, μόνο το 13% του αρσενικού σώματος μπορεί να θεωρηθεί καλά αναλογικά, σε αυτό το 13%;

6608801555724432488.jpg

Fitnees πρέπει επίσης να πάρετε κάποια στεροειδή προϊόντα. Κύριος λόγος είναι ότι τα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν την περιφέρεια των μυών ή να μειώσουν το σωματικό λίπος. Οι άνδρες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα πιο ισχυρό και πιο ελκυστικό. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα ελκυστικότερο.
Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd.   Θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, τα αιτήματα του   Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Οξυμεθολόνη (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Αν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.  

9_副本.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944