Δέκα λίγες γνώσεις για την ικανότητα, ξέρετε;

- Jul 19, 2017-

Όλοι γνωρίζουμε ότι η γυμναστική, εάν τυφλά, θα είναι μόνο αντιπαραγωγική, αγάπη γυμναστήριο πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα! Τα ακόλουθα δέκα μικρές ικανότητες φυσικής κατάστασης, ξέρετε;

1, εάν θέλετε να καταναλώσετε 1 λίβρα λίπους, απαιτεί 3500 kcal θερμίδων, επειδή 1 λίβρα λίπους είναι ίσο με 3500 kcal θερμίδων.

2, που τρέχει στο διάδρομο, αν κρατάτε το χέρι στη χειρολισθήρα χειρολισθήρα, θα σας οδηγήσει άμεσα λιγότερη κατανάλωση του 20% της θερμότητας.

3, εάν η νηστεία είναι 12 ώρες, το βασικό σας μεταβολικό επίπεδο θα μειωθεί κατά 40%, οπότε η δίαιτα για να χάσετε βάρος είναι ισοδύναμη με τη μη εργασία και το σώμα θα επιδεινωθεί.

4, κάνουν push-up όταν το πάνω μέρος του σώματος έθεσε το δικό σας τουλάχιστον το 65% του βάρους.

5, όταν το βάρος του σώματος για κάθε επιπλέον 1 κιλό, όταν περπατάτε το γόνατο θα πρέπει να φέρουν περισσότερο από 3 κιλά πίεσης, τρέχετε στο γόνατο όταν πρέπει να φέρουν περισσότερο από 10 κιλά πίεσης.

6, το οποίο σώμα το ισχυρότερο μυ; Η καρδιά είναι ο ισχυρότερος μυς του σώματος!

7, ακόμα και αν είστε πολύ λεπτός, το σωματικό λίπος σας μπορεί επίσης να είναι σε υψηλότερο, ανθυγιεινό εύρος, επειδή το σώμα δεν περιλαμβάνει μόνο το υποδόριο λίπος, καθώς και το σπλαχνικό λίπος.

8, όταν προσθέτετε 1 κιλό μυών, θα σας βοηθήσει να καταναλώνετε καθημερινά 110 kcal θερμίδων.

Το 9,90% των δρομέων του μαραθωνίου είναι πολύ λεπτά πόδια, οπότε οι αδελφές δεν πρέπει να ανησυχούν για το τρέξιμο θα κάνουν παχύρρευστο μοσχάρι.

10, στην Κίνα, μόνο το 13% του ανδρικού σώματος μπορεί να θεωρηθεί καλά αναλογική, σε αυτό το 13%;

6608801555724432488.jpg

Fitnees πρέπει επίσης να πάρετε κάποια στεροειδή προϊόντα. κύριος λόγος είναι ότι τα στεροειδή μπορούν να αυξήσουν την περιφέρεια των μυών ή να μειώσουν το σωματικό λίπος. Οι άνδρες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα πιο ισχυρό και πιο ελκυστικό. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν στεροειδή για να κάνουν το σώμα ελκυστικότερο.
Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, τα αιτήματα του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Οξυμεθολόνη (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

9_副本.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944