Η Enanthate τεστοστερόνης σας επιτρέπει να έχετε τον τέλειο μυ, καθώς και τους bodybuilders.

- Oct 20, 2017-

1). Η τεστοστερόνη Enanthate είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μορφές τεστοστερόνης σε όλο τον κόσμο. Τα τεστοστερόνη Enanthate στεροειδή είναι πολύ συγκεντρωμένες μορφές ορμονικής ουσίας και γι 'αυτό μπορεί να ενισχύσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο σώμα πολύ γρήγορα. Οι αθλητές λαμβάνουν εξωγενή τεστοστερόνη για να αυξήσουν τη μυϊκή δύναμη και το μέγεθος. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εβδομαδιαίες ενέσεις του διαλυτού μειώνουν το μέγεθος της μέσης και το σωματικό βάρος. Η χρήση συμπληρωμάτων βελτίωσε επίσης τη σεξουαλική απόδοση των ανδρών. Η θεραπεία θεωρήθηκε ασφαλής, καθώς δεν παρατηρήθηκαν κακοήθειες κατά τη διάρκεια βιοψιών.

testosterone Enanthate 1_副本.jpg

2). Χρησιμοποιώντας τεστοστερόνη Το Enanthate είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η παραγωγή ορμονών τεστοστερόνης στο σώμα. Ατύχημα, είναι επίσης επωφελής για τους αθλητές και τους κατασκευαστές του σώματος καθώς μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα τη μυϊκή μάζα για να μπορέσουν να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση.

3). Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ιδανική για τους κατασκευαστές μυών και τους αθλητές που αναζητούν να επωφεληθούν από τη βελτίωση βελτιωμένων φαρμάκων χωρίς τις σοβαρές αντιδράσεις αντίστασης.

QQ图片20170313111301_副本_副本.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944