Μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας Exemestane

- Nov 01, 2017-

Α) Exemestane για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού:

Η χημειοπροφύλαξη του καρκίνου του μαστού είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για τη μείωση της συχνότητας εμφάνισης αυτής της ασθένειας σε γυναίκες που διατρέχουν κίνδυνο. Οι πρώτοι παράγοντες που έδειξαν σημαντικό χημειοπροβλητικό αποτέλεσμα ήταν οι SERMs tamoxifen και raloxifen. Μια ανανεωμένη και αναλυτική ανάλυση όλων των δοκιμών πρόληψης του SERM έδειξε ότι είναι σε θέση να μειώσουν τη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες με υψηλό και μεσαίο κίνδυνο, αποτέλεσμα που διατηρείται από τη μείωση του επιθετικού καρκίνου του μαστού.

Exemestane(Aromasin) .jpg

Β) Το exemestane είναι ένας μη αναστρέψιμος στεροειδής αδρανοποιητής τρίτης γενιάς του ενζύμου αρωματάσης και είναι αποτελεσματικός σε όλα τα περιβάλλοντα θεραπείας για καρκίνο του μαστού, συμπεριλαμβανομένης της χημειοπροφύλαξης.

Στο μεταστατικό περιβάλλον, η εξεμεστάνη έχει διερευνηθεί εκτενώς ως θεραπεία πρώτης γραμμής, δεύτερης γραμμής και περαιτέρω θεραπείας και είναι τώρα εγγεγραμμένη για τη θεραπεία των μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού με θετικό ορμονικό υποδοχέα, η ασθένεια του οποίου έχει προχωρήσει μετά από αντιοιστρογόνα θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιθανή έλλειψη διασταυρούμενης ανθεκτικότητας με NSAIs παρέχει επιπλέον ευκαιρίες στην αλληλουχία θεραπείας ενδοκρινικών παραγόντων. Επιπλέον, βάσει κλινικά σημαντικών αποτελεσμάτων, το exemestane με everolimus αντιπροσωπεύει μια αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή για ασθένεια που έχει προχωρήσει μετά την έκθεση σε NSAIs.

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παράσχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας Exemestane , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.co

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944