Ποια είναι τα οφέλη του Primobolan;

- May 22, 2017-

Ποια είναι τα οφέλη του Primobolan;

1, το Primobolan θεωρείται αρκετά αδύναμο στεροειδές. Οι αναβολικές / ανδρογενείς αξιολογήσεις του είναι χαμηλές και είναι ένα από τα πιο αδύναμα στεροειδή σε χαρτί. Ωστόσο, είναι ισχυρότερη από τον masteron. Δεδομένου ότι ο Masteron σχετίζεται πάντοτε με τους κύκλους κοπής, το πρωτότυπο χαρτί πρέπει να κερδίσει την αξιοπιστία του ως κοπτικό στεροειδές.

 

2, το Primo έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων στεροειδών, καθώς είναι ισχυρότερο από την τεστοστερόνη στη σύνδεση με τον υποδοχέα ανδρογόνων. Όπως και με τα περισσότερα AAS που σχετίζονται με τη διυδροτεστοστερόνη (DHT), είναι μια καλή βοήθεια για την απώλεια λίπους. Επιπλέον, το primo δεν αρωματίζει, οπότε δεν θα χρειαστείτε αναστολέα αρωματάσης (AI) ή SERM μαζί του. Ενδιαφέρον το γεγονός ότι το primobolan δοκιμάστηκε από τους bodybuilders της παλιάς σχολικής μονάδας όπως η γυναικομαστία (gyno) θεραπεία πίσω στη δεκαετία του '70 και του '80. Όπως είναι περίεργο όσο ακούγεται, έχει αποδειχθεί ιατρικά ότι μειώνει τους όγκους του μαστού στις γυναίκες (οι οποίες σχετίζονται κυρίως με τα οιστρογόνα).

 

3, Δεδομένου ότι το primobolan αυξάνει την κατακράτηση αζώτου, έχει προσφερθεί ως αντι-καταβολικό και κάπως αναβολικό (το οποίο μπορεί να αμφισβητηθεί). Με απλά λόγια, σας βοηθά να κρατήσετε τη μυϊκή μάζα ενώ είστε δίαιτα. Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που χρησιμοποιούνται σε κύκλους κοπής. Ανεξάρτητα, τα στοιχεία δείχνουν ότι με τη χρήση του primobolan κατά τη διάρκεια δίαιτας χαμηλών θερμίδων (ακόμη και 20-30% κάτω από το BMR), μπορείτε να διατηρήσετε τον τρέχοντα άπαχο μυ ενώ κερδίζετε καινούριους μυϊκούς ιστούς. Παρόλο που αυτό φαίνεται να είναι ενάντια στη βασική κατανόηση της διατροφής, θα το χτυπήσουμε αυτό στη μαγεία των στεροειδών.


12.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944Εάν είστε ικανοποιημένοι με το συμπλήρωμα bodybuilding μας για την ανάπτυξη μυών, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας με οξική μεθενολόνη (primobolan) cas434-05-9. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.