Ποια είναι τα οφέλη της προπιονικής τεστοστερόνης;

- Apr 26, 2017-

Ποια είναι τα οφέλη της προπιονικής τεστοστερόνης;


Προπιονική τεστοστερόνη Cas57-85-2 είναι επομένως πολύ ταχύτερη από ό, τι άλλοι εστέρες τεστοστερόνης όπως το κυπιονικό ή το enanthate και απαιτεί πολύ πιο συχνό πρόγραμμα δοσολογίας, προκειμένου να διατηρηθούν σταθερά επίπεδα στο αίμα.

Προπιονική τεστοστερόνη Cas57-85-2 είναι το διαθέσιμο προϊόν τεστοστερόνης με το μικρότερο ερεθίσμα. Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε αυτό. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι οι χρήστες θα πρέπει να εγχέουν το Test Prop τουλάχιστον κάθε δεύτερη ημέρα καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου του για να πάρουν σωστά αποτελέσματα. Τα πλεονεκτήματα, ωστόσο, είναι ο λιγότερος φούσκωμα και η κατακράτηση νερού που είναι τα προϊόντα μεγαλύτερης διάρκειας και επειδή υπάρχει λιγότερος εστέρας σε κάθε φιαλίδιο, υπάρχει περισσότερη πραγματική τεστοστερόνη ανά ένεση, η οποία φέρνει καλύτερα αποτελέσματα.

Προπιονική τεστοστερόνη Cas57-85-2 έχει χρησιμοποιηθεί για τη μελέτη των επιπτώσεών της στις έγκυες προβατίνες.

Προπιονική τεστοστερόνη Cas57-85-2 είναι ο συντομότερος κοινός εστέρας που συνδέεται με την ορμόνη τεστοστερόνης. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας παίρνει το λιγότερο χρόνο για να απαλλαγεί από τον εστέρα και να απελευθερώσει τη γονική ορμόνη στο σώμα. Λόγω της σύντομης ενεργού ζωής του, η προπιονική τεστοστερόνη τυπικά χρειάζεται να εγχέεται κάθε δεύτερη μέρα στο ελάχιστο. Ανεπικετικά, η προπιονική τεστοστερόνη προκαλεί τις ελάχιστες παρενέργειες και το λιγότερο φούσκωμα. αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες συνήθως υποχωρούν πολύ γρήγορα όταν διακόπτεται η χρήση τους.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Αν είστε ικανοποιημένοι με την καυτή πώληση υγιή propionate τεστοστερόνης / δοκιμή prop cas57-85-2 Bodybuilding τεστοστερόνη συμπλήρωμα συμπληρώνουν μυϊκή στεροειδή, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.