Ποια είναι τα οφέλη της HCG;

- Apr 28, 2017-


Ποια είναι τα οφέλη της HCG;

1, η HCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) είναι μια φυσική ανθρώπινη ορμόνη που παράγεται γενικά από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Οι έρευνες δείχνουν ότι το HCG μπορεί να ελέγξει και να βελτιώσει σημαντικά τις μεταβολικές λειτουργίες του σώματος και να βοηθήσει στη χρήση και καύση των θερμίδων, αντί να τα αποθηκεύσει σε αποθέματα λίπους.
ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (HCG), είναι από τα πλακούντα τροφοβλαστικά κύτταρα που εκκρίνουν ένα είδος γλυκοπρωτεΐνης, αποτελείται από γλυκοπρωτεΐνη αλφα και βήτα διμερών.


2, Κλινικά, HCG ως ένας από τους δείκτες δοκιμής εγκυμοσύνης, συχνά την ίδια στιγμή, η ασθένεια που συνδέεται με την εγκυμοσύνη, ορισμένες ασθένειες όπως η διάγνωση του όγκου, η διαφορά και η πορεία μιας συγκεκριμένης αξίας.
Οι ενέσεις HCG δίαιτα βοηθούν στην απελευθέρωση του λίπους, στην καύση του και στην εκκένωση του μέσω των νεφρών. Μαζί με μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες των 500kcal, αποφεύγεται το νέο λίπος να παίρνει αμέσως τη θέση του απομακρυσμένου λίπους. Υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν δύσκολο να διατηρηθεί ένα 500kcal. Αλλά μέσω της χορήγησης ενέσεων HCG καθίσταται δυνατή και χρησιμοποιούν τη δίαιτα HCG για να ρίξουν μεγάλες ποσότητες λίπους σε σύντομο χρονικό διάστημα και να επιτύχουν μόνιμα και διαρκή αποτελέσματα.

QQ Φωτογραφίες 20170315150701.jpg

Η εταιρία Rongxin σας προμηθεύει 5000 λίτρα HCG σε κάθε φιαλίδιο και θα σας προμηθεύσει το αποστειρωμένο νερό μαζί με το HCG, είναι πολύ βολικό για τη χρήση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com