Ποια είναι τα οφέλη της Decanoate τεστοστερόνης;

- May 04, 2017-

Ποια είναι τα οφέλη της Decanoate τεστοστερόνης;

Δεκανοϊκή τεστοστερόνη Το Cas5721-91-5 παρέχει μια σταθερή φυσιολογική βάση στήριξης τεστοστερόνης για κύκλους συσσώρευσης που συχνά περιλαμβάνουν μαζικούς κατασκευαστές όπως Equipoise, Trenbolone, Deca-Durabolin και Dbolic, sustanon 250.

Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη μπορεί επίσης να στοιβάζεται ως ένα ισχυρό θεμέλιο για το κύκλωμα κοπής για αναβολικά ενισχυτικά ορισμού όπως το Oral Turinabol, Oxandrolone, Primobolan και Winstrol.

Επειδή ο δεκανοϊκός εστέρας είναι τόσο μακράς διαρκείας, οι χρήστες θα χρειαστεί μόνο να εγχύσουν το φάρμακο μία φορά την εβδομάδα. Το ίδιο το φάρμακο δεν αφήνει πλήρως το σώμα για 15 ημέρες. Οι χρήστες μερικές φορές στοιβάζουν το Neotest 250 με το Deca-Durabolin και τα ενίουν ταυτόχρονα, καθώς θα διαρκέσουν στο σώμα το ίδιο χρονικό διάστημα. Δόσεις μόλις 250 mg / εβδομάδα θα δουν αποτελέσματα και ακραίες δόσεις των 1000 mg / εβδομάδα έχουν καταγραφεί με ελάχιστες παρενέργειες, αν και η χρήση αναστολέα αρωματόζης είναι απαραίτητη σε ακραίες δόσεις.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg

t0122d5f92ea71c0321.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Εάν είστε ικανοποιημένοι με την καθαρότητα μας 99% decanoate τεστοστερόνη / δοκιμή deca cas5721-91-5 ενέσιμη υγρή πρώτες σκόνες στεροειδών κτίριο μυών και αντι γήρανση, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.