Ποιες είναι οι λειτουργίες του Boldenone Cypionate;

- May 17, 2017-

Ποιες είναι οι λειτουργίες του Boldenone Cypionate;

Το Cypionate Boldenone Cas106505-90-2 θα αυξήσει την κατακράτηση αζώτου, τη σύνθεση πρωτεϊνών, θα αυξήσει την όρεξη και θα διεγείρει την απελευθέρωση της ερυθροποιητίνης στα νεφρά.


Αναβολικό στεροειδές. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή που χρησιμοποιούνται στα κτηνιατρικά στεροειδή, που χρησιμοποιούνται στην κτηνιατρική. Το επίπεδο ανδρικής ορμόνης είναι πολύ υψηλό, το συνθετικό αποτέλεσμα είναι επίσης πολύ ισχυρό. Bao Dan κετόνη μπορεί να είναι αποτελεσματική, σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη μυς και δύναμη, καλύτερα αν με άλλα φάρμακα, είναι το πιο δημοφιλές που χρησιμοποιείται στον κτηνιατρικό τον ευκολότερο τρόπο να κρατήσει το μυ, μετά από το "κύκλο" ένα από τα στεροειδή (και άλλη ομάδα φαρμάκων , και τα λοιπά. ). Επιπλέον, οι φυσικές συνθήκες στο ανθρώπινο σώμα μπορούν να παράγουν ιχνοστοιχεία κυπαρινικού Boldenone.

Το cypionate Boldenone Cas106505-90-2 είναι ένας εστέρας της boldenone και συνιστάται ως βοήθημα για τη θεραπεία των εξασθενημένων αλόγων όταν είναι επιθυμητή η βελτίωση του βάρους, της τρίχας ή της γενικής φυσικής κατάστασης. Η εξασθένιση ακολουθεί συχνά ασθένεια ή μπορεί να συμβεί μετά από υπερβολική εργασία και υπερεκμετάλλευση. Το Boldenone βελτιώνει τη γενική κατάσταση των εξασθενημένων αλόγων, βοηθώντας έτσι στη διόρθωση των απωλειών βάρους και στη βελτίωση της όρεξης. Δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας ισορροπημένης διατροφής. Τα βέλτιστα αποτελέσματα μπορούν να αναμένονται μόνο όταν χρησιμοποιούνται ορθές πρακτικές διαχείρισης και διατροφής.

18_副本.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Αν είστε ικανοποιημένοι με το cypionate boldenone χονδρικής ακατέργαστες σκόνες μας, τα φαρμακευτικά στεροειδή ενέσιμα cas106505-90-2 για την αντιγήρανση & κερδίζοντας τον κύκλο κοπής ωμό ορμόνη, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.