Τι είναι ένα σύστημα έκφρασης πρωτεϊνών;

- Jul 07, 2017-

Επισκόπηση συστήματος έκφρασης πρωτεϊνών:

Ένα σύστημα έκφρασης πρωτεΐνης αναφέρεται σε ένα σύστημα που αποτελείται από έναν ξενιστή, ένα ξένο γονίδιο, έναν φορέα και ένα συμπλήρωμα. Μέσω αυτού του συστήματος μπορεί να επιτευχθεί ο σκοπός της έκφρασης ξένων γονιδίων στον ξενιστή. Συνήθως αποτελείται από τα ακόλουθα μέρη:

1, ο οικοδεσπότης. Ένας οργανισμός που εκφράζει μια πρωτεΐνη. Μπορεί να είναι βακτήρια, μαγιά, φυτικά κύτταρα, ζωικά κύτταρα και ούτω καθεξής. Λόγω των διαφορετικών χαρακτηριστικών διαφόρων οργανισμών, οι κατάλληλες για την έκφραση τύπων πρωτεϊνών δεν είναι οι ίδιες.

2, φορέα. Ο τύπος του φορέα αντιστοιχεί στον κεντρικό υπολογιστή. Σύμφωνα με τον ξενιστή, διαιρείται σε προκαρυωτικό (βακτηριακό) φορέα έκφρασης, φορέα έκφρασης ζύμης, φορέα έκφρασης φυτού, φορέα έκφρασης θηλαστικού, φορέα έκφρασης εντόμων και ούτω καθεξής. Ο φορέας περιέχει ένα ξένο γονιδιακό θραύσμα. Με διαμεσολαβούμενη από φορέα, εξωγενή γονίδια μπορούν να εκφραστούν στον ξενιστή.

3, βοηθητικά συστατικά. Ορισμένα συστήματα έκφρασης περιλαμβάνουν επίσης βοηθητικά στοιχεία που βοηθούν τον φορέα στον κεντρικό υπολογιστή. Όπως οι βακουλοϊοί σε συστήματα έκφρασης βακουλοϊού.

5.jpg

Το IGF-LR3 είναι ένα σύστημα έκφρασης πρωτεϊνών. Αν σας ενδιαφέρει το IGF-1LR3 , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co, Ltd θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας προϊόντα στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh ή άλλο hgh μάρκα, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.  


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944