Τι είναι το στεροειδές;

- Dec 26, 2017-

Η επιστημονική ονομασία στεροειδών είναι "φλοιός των επινεφριδίων". Οι φυσιολογικοί αδένες των φυσιολογικών ανθρώπων εκκρίνουν μια ορισμένη ποσότητα στεροειδών κάθε μέρα για να διατηρήσουν τις κανονικές φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος, όπως η ρύθμιση του μεταβολισμού του σακχάρου στο αίμα, των πρωτεϊνών, του λίπους και του ηλεκτρολύτη, κάτι που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της ζωής σημαντικών ορμονών. Τα κλινικά στεροειδή είναι καλά φάρμακα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στη θεραπεία πολλών ανυπολόγιστων ασθενειών, όπως είναι ο καρκίνος, το εγκεφαλικό οίδημα, η χρόνια πνευμονοπάθεια, οι ρευματισμοί, το άσθμα, οι πνεύμονες σε πρόωρα βρέφη, το δέρμα Ασθένεια, σοκ, σηψαιμία και μηνιγγίτιδα , σχεδόν σε μια κατάσταση χωρίς ασθένειες. και πράγματι θα μειώσει τον αριθμό των συμπτωμάτων, έτσι ώστε τα συμπτώματα να απαλλαγούν προσωρινά, έτσι κέρδισε το όνομα "νεράιδα".

Trenbolone Enanthate.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν είστε γυμναστήριο, οι απαιτήσεις της τεστοστερόνης Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από συνήθεις.

testosterone Enanthate 1.jpg

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , το kigtropin hgh , το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

Hygetropin 200iu.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944