Τι είναι τα στεροειδή;

- Oct 18, 2017-

Τα στεροειδή διανέμονται ευρέως στη βιόσφαιρα μιας μεγάλης κατηγορίας κυκλοπεντυλιωμένων πολυ-υδρογονωμένων παραγώγων φαινανθρενίου. Περιλαμβάνει χοληστερόλη, στερολικές ουσίες στηριγμάτων, σιτοστερόλη, στιγμαστερόλη, εργοστερόλη, χολικά οξέα και χολικές αλκοόλες.

Drostanolone Enanthate.jpg

Οι μορφές των ορμονών περιλαμβάνουν την αδρενοκορτικοτροπική ορμόνη, το ανδρογόνο, τα οιστρογόνα, την εκδυζόνη των εντόμων, τις καρδιακές γλυκοσίδες και τις σαπωνίνες και το δηλητήριο των φρυδιών, κλπ.

Επιπλέον, υπάρχουν συνθετικά στεροειδή όπως αντιφλεγμονώδη μέσα (υδρογονωμένη πρεδνιζόνη, δεξαμεθαζόνη), στεροειδή φάρμακα που προάγουν τη σύνθεση πρωτεϊνών και από του στόματος αντισυλληπτικά.

Oxandrolone(anavar).jpg

Οι στεροειδείς ενώσεις είναι ελεύθερες από δεσμευμένα λιπαρά οξέα και είναι μη σαπωνοποιημένα λιπίδια. Αυτές οι ενώσεις είναι ισοπρενοειδείς και παράγονται με κυκλοποίηση τριτερπενίου και με μοριακό εσωτερικό ανασυνδυασμό και χημική τροποποίηση.

Boldenone Cypionate .jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.

Trenbolone Enanthate.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944