Ποια είναι η αποτελεσματικότητα της Decanoate τεστοστερόνης;

- Dec 05, 2017-

Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη Cas 5721-91-5 παρέχει μια σταθερή φυσιολογική βάση στήριξης τεστοστερόνης για κύκλους συσσώρευσης που συχνά περιλαμβάνουν μαζικούς κατασκευαστές όπως Equipoise, Trenbolone, Deca-Durabolin και Dbolic, sustanon 250.

Η δεκανοϊκή τεστοστερόνη μπορεί επίσης να στοιβάζεται ως ένα ισχυρό θεμέλιο για το κύκλωμα κοπής για τον προσδιορισμό της ενίσχυσης των αναβολικών όπως το στόμα Turinabol, Oxandrolone, Primobolan και Winstrol.

testosterone Decanoate.jpg

Επειδή ο δεκανοϊκός εστέρας είναι τόσο μακράς διαρκείας, οι χρήστες θα χρειαστεί μόνο να εγχύσουν το φάρμακο μία φορά την εβδομάδα. Το ίδιο το φάρμακο δεν αφήνει πλήρως το σώμα για 15 ημέρες. Οι χρήστες που στοιβάζουν το Neotest 250 με το Deca-Durabolin και τους εγχέουν ταυτόχρονα, καθώς θα διαρκούν στο σώμα το ίδιο χρονικό διάστημα. Δόσεις τόσο λίγες όσο 250 mg / εβδομάδα θα δουν αποτελέσματα και ακραίες δόσεις των 1000 mg / εβδομάδα έχουν καταγραφεί με ελάχιστες παρενέργειες, παρόλο που η χρήση αναστολέα της οζόλης είναι απαραίτητη σε ακραίες δόσεις.

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλή καθαρότητα Decanoate τεστοστερόνης , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944