Ποια είναι η αρχή της μυϊκής ανάπτυξης;

- May 19, 2017-

Ποια είναι η αρχή της μυϊκής ανάπτυξης;

Οι μύες του σώματος αποτελείται από μυϊκές ίνες, ο αριθμός των μυϊκών ινών, τέσσερις ή πέντε μήνες μετά τη γέννηση για να εγκατασταθούν, και στη συνέχεια δεν αυξάνεται πλέον. Για την αύξηση των μυών θα είναι μέσα από την άσκηση της αρχικής πύκνωσης των μυϊκών ινών, κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι μυϊκές ίνες θα υποστούν σοβαρές βλάβες, τότε θα πρέπει να προσθέσουμε πολλή πρωτεΐνη για την αποκατάσταση των μυών που έχουν υποστεί βλάβη, οι μύες θα γίνονται παχύτεροι.

Δεύτερον, ο μυς περιέχει μυοσφαιρίνη, που είναι ο τόπος όπου αποθηκεύεται το οξυγόνο, και οι μύες αυξάνονται σημαντικά με την άσκηση μυοσφαιρίνης, έτσι ώστε να αναπληρώνεται το οξυγόνο που απαιτείται για τη μυϊκή δραστηριότητα. Υπάρχουν μόνο 30-270 τριχοειδή ανοικτά στην εγκάρσια τομή του μυός ανά τετραγωνικό χιλιοστό και τα υπόλοιπα είναι σε κλειστή κατάσταση, με έως και 2000-3000 τριχοειδή αγγεία ανοιχτά κατά τη διάρκεια της άσκησης. Εάν μετά από μια μακρά περίοδο άσκησης, οι μύες αυτών των ανοικτών τριχοειδών αγγείων θα αυξηθούν σημαντικά, σε συνδυασμό με την πάχυνση των μυϊκών ινών, έτσι ώστε οι μύες να είναι πιο άφθονοι.

1-150523235443H5.jpg

Μπορούμε να σας προσφέρουμε προϊόντα ανάπτυξης μυών, όπως: τεστοστερόνη, στεροειδή, πεπτίδια, hgh, κλπ., Αν σας ενδιαφέρει παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com