Ποιος είναι ο σκοπός της κεντροτροφίνης HGH;

- May 08, 2017-

Ποιος είναι ο σκοπός της κεντροτροφίνης HGH ;

Το Kentropin HGH εκκρίνεται από το πρόσθιο εργαστήριο της υπόφυσης. Είναι πεπτιδική ορμόνη με 191 αμινοξέα, το KENTROPIN είναι rhGH που παράγεται με τεχνολογία ανασυνδυασμένου DNA σε E.coli με έκφραση έκκρισης. Το περιεχόμενο και η ακολουθία του KENTROPIN είναι απολύτως πανομοιότυπα με αυτά του Hgh KENTROPIN συντίθεται στο e. Coli ως προορμόνη. Η προορμόνη αποτελείται από GH με πεπτίδιο σήματος που προέρχεται αρχικά από το βακτήριο. Η προορμόνη διασπάται στο κυτόσωμα του βακτηρίου και στη συνέχεια το τελικό προϊόν, παρόμοιο με το φυσικό GH, απελευθερώνεται στον περιπλασμικό χώρο. Το προϊόν στη συνέχεια συλλέγεται μέσω λύσης της εξωτερικής μεμβράνης, η οποία αφήνει άθικτη την εσωτερική μεμβράνη και έτσι εγγυάται σχεδόν καθόλου Μόλυνση από άλλες πρωτεΐνες βακτηρίων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις έλλειψης φυσικής αυξητικής ορμόνης σε παιδιά και ενήλικες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που παράγονται φυσιολογικά επίπεδα αυξητικής ορμόνης αλλά είναι επιθυμητά πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα. Στα παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η έλλειψη φυσικής αυξητικής ορμόνης παράγεται, επομένως μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα αναμονής, έτσι ώστε το Kentorpin να μπορεί να χορηγηθεί ως βοήθημα για την αύξηση της ανάπτυξης των παιδιών. Σε ενήλικες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπου η φυσική αυξητική ορμόνη έχει μειωθεί. Μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα, να μειώσει το σωματικό λίπος και να βελτιώσει το δέρμα ελαστικά και να μειώσει τις ρυτίδες. Άλλες θεραπείες στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Kentropin είναι το σύνδρομο του Turner, οι μεταμοσχεύσεις οργάνων, τα εγκαύματα και τα τραύματα.

QQ图片20170425145210.jpg

QQ Εικόνες 20170425145336.jpg

  Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com


 


Εάν είστε ικανοποιημένοι με την αρχική μας ένεση kentropin hgh υψηλής πυκνότητας ενέσιμη ανθρώπινη αυξητική ορμόνη 100iu / kit για μυϊκή ανάπτυξη, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.