Ποιος είναι ο σκοπός της Kentropin HGH;

- May 08, 2017-

Ποιος είναι ο σκοπός της Kentropin HGH;

Η Kentropin HGH εκκρίνεται από το πρόσθιο εργαστήριο της υπόφυσης. Είναι πεπτιδική ορμόνη με 191 αμινοξέα, το KENTROPIN είναι rhGH που παράγεται με τεχνολογία ανασυνδυασμένου DNA σε E.coli με έκφραση έκκρισης. Το περιεχόμενο και η αλληλουχία του KENTROPIN είναι εντελώς ταυτόσημα με αυτά του Hgh KENTROPIN συντίθεται στο π.χ. coli ως προορμόνη. Η προορμόνη αποτελείται από GH με πεπτίδιο σήματος που προέρχεται αρχικά από το βακτήριο. Η προορμόνη διασπάται στο κυτόσωμα του βακτηριδίου και στη συνέχεια το τελικό προϊόν, παρόμοιο με το φυσικό GH, απελευθερώνεται στον περιπλασμικό χώρο. Το προϊόν στη συνέχεια συλλέγεται μέσω λύσης της εξωτερικής μεμβράνης, η οποία αφήνει άθικτη την εσωτερική μεμβράνη και συνεπώς εγγυάται σχεδόν καθόλου μόλυνση από άλλες πρωτεΐνες βακτηρίων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις έλλειψης φυσικής ορμόνης ανάπτυξης σε παιδιά και ενήλικες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που παράγονται κανονικά επίπεδα αυξητικής ορμόνης αλλά είναι επιθυμητά πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα. Στα παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η έλλειψη φυσικής αυξητικής ορμόνης παράγεται, επομένως μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα αναμονής, έτσι ώστε το Kentorpin να μπορεί να δοθεί ως βοήθημα για την αύξηση της ανάπτυξης των παιδιών. Στους ενήλικες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις στις οποίες η φυσική αυξητική ορμόνη έχει μειωθεί. Μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή μάζα, να μειώσει το σωματικό λίπος και να βελτιώσει το δέρμα ελαστικά και να μειώσει τις ρυτίδες. Άλλες θεραπείες στις οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Kentropin είναι το σύνδρομο του Turner, οι μεταμοσχεύσεις οργάνων, τα εγκαύματα και τα τραύματα.

QQ图片20170425145210.jpg

QQ Εικόνες 20170425145336.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Εάν είστε ικανοποιημένοι με την αρχική μας ένεση kentropin hgh υψηλής πυκνότητας ενέσιμη ανθρώπινη αυξητική ορμόνη 100iu / kit για ανάπτυξη μυών, καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιο μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.