Ποιος είναι ο ρόλος της Μεθενολόνης Enanthate;

- Nov 30, 2017-

Η Μεθανολόνη Enanthate (πρεμπλοβαλάνη Enanthate) είναι η ενέσιμη μορφή της μεθενολόνης με μακρύ εστέρα προσαρτημένο στην αργή απορρόφηση της δραστικής ένωσης μεθενολόνης και παρέχει σταθερές συγκεντρώσεις αίματος. Η στοματική εκδοχή αυτής της ένωσης είναι πρακτικά πανομοιότυπη με τη διαφορά που είναι ο προσκολλημένος αιθέρας (η εκ του στόματος έκδοση έχει μικρότερο εστέρα οξικού εστέρα προσαρτημένο). Και οι δύο εκδοχές της μεθενολόνης είναι καλές επιλογές για τους κύκλους κοπής για τους άνδρες και / ή τις γυναίκες και έχουν αποδειχθεί ότι διατηρούν μυς ενώ βρίσκονται σε δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Η μεθενολόνη Enanthate παρέχει έναν λιγότερο συχνό τρόπο χορήγησης για τη μεθενολόνη και φαίνεται να χρειάζεται ανεκδοτικά χαμηλότερη συνολική δόση για να είναι τόσο αποτελεσματική όσο η εκδοχή από το στόμα.

Methenolone Enanthate_.jpg

Η μεθενολόνη έχει τη φήμη ότι είναι ένα πολύ ασφαλές στεροειδές και σε δόσεις μέχρι 200 ​​mg / εβδομάδα αναφέρονται πολύ λίγες ανεπιθύμητες ενέργειες. Δυστυχώς, πολλοί χρήστες επίσης αναφέρουν μικρά κέρδη στην καλύτερη περίπτωση χρησιμοποιώντας μια τόσο χαμηλή δόση και εμφανίζουν μεγαλύτερα κέρδη σε 350 mg / εβδομάδα (100 mg EOD) και άνω. Ενώ η μεθενολόνη είναι ήπια χωρίς πολύ καταστολή της HPTA, οι υψηλότερες δόσεις θα οδηγήσουν σε αρνητική ανάδραση από την άποψη αυτή. Επίσης, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν τριχόπτωση κατά τη χρήση του Primo, έτσι ώστε ένα προϊόν όπως το finasteride μπορεί να είναι απαραίτητο κατά την κυκλοφορία της μεθενολόνης. Από την πλευρά συν, εξαιτίας των λίγων παρενεργειών που παρουσιάζονται με την πρώτη χρήση, ένα αντι-οιστρογόνο πιθανόν δεν είναι απαραίτητο.

Η ενανθική μετενολόνη (Primobolan Depot) χρησιμοποιείται από άτομα που είναι πολύ ευαίσθητα στις οιστρογονικές παρενέργειες, έχοντας χαμηλότερες οιστρογονικές ιδιότητες από την νανδρολόνη. Το Primobolan Depot (μεθολονόνη Enanthate), αν και με ασθενέστερη δράση από το Deca-Durabolin, είναι ένα καλό βασικό στεροειδές με κυρίως αναβολικό αποτέλεσμα και, ανάλογα με τον στόχο, μπορεί να συνδυαστεί αποτελεσματικά με σχεδόν όλα τα στεροειδή. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μάζα γρήγορα και δεν διαθέτουν Deca, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Primo-Depot μαζί με το Sustanon 250 και το Dianabol.

Methenolone Enanthate.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλή καθαρότητα Metenolone enanthate , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944