Ποιος είναι ο ρόλος της Οξυμεθολόνης;

- Jun 16, 2017-


1, Οξυμεθολόνη είναι όπως αναφέρθηκε πολύ ηπατικά και ηπατικά ένζυμα θα αυξηθούν απαραίτητα δραματικά με τη χρήση του. Για το λόγο αυτό, η χρήση της μεγαλύτερης Οξυμεθολόνης γενικά θα πρέπει να διατηρηθεί σε μέγιστη ηλικία 6 εβδομάδων, ενώ πολλοί δεν χρειάζεται ποτέ να υπερβούν τις 4 εβδομάδες συνολικής χρήσης.

2, η Οξυμεθολόνη είναι περαιτέρω κατάλληλη για την παροχή ομοιόμορφης αντοχής, ωστόσο αυτό είναι περισσότερο δευτερεύον χαρακτηριστικό καθώς το ίδιο το μέγεθος είναι ο πρωταρχικός του ρόλος. Ακόμα κι έτσι, το στεροειδές παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην αντοχή όσο και στο μέγεθος καθώς μπορεί να προσφέρει εξαιρετική συνεργική δράση όταν συνδυάζεται με άλλα αναβολικά στεροειδή σε μια στοίβα. όπως θα έπρεπε, καθώς δεν είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί μόνη της. Ενώ αυτά είναι τα μεγαλύτερα οφέλη, αυξήσεις του μεγέθους και παρέχοντας στεροειδείς συνέργιες, η Οξυμεθολόνη μπορεί να είναι και εκπληκτική σε πολλούς που χρησιμοποιούνται επιτυχώς σε έναν κύκλο κοπής. συνήθως σε ανταγωνιστικούς κύκλους bodybuilding.

3, Oxymetholone είναι ένα από τα πιο ισχυρά από το στόμα αναβολικά στεροειδή που έχουμε στη διάθεσή μας? για αυτό το θέμα, είναι ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που έχουμε περίοδο, από του στόματος ή ενέσιμη. Συνήθως αναφέρεται ως Anadrol Oxymetholone αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1960 για τη θεραπεία της σοβαρής αναιμίας και των μυϊκών σπατάλη ασθενειών και ως τέτοια είναι γενικά ένα υψηλής ποιότητας αναβολικό στεροειδές για την παροχή τεράστιου κέρδους σε βάρος στους αθλητές βελτίωσης της απόδοσης.

w.jpg

Εάν είστε ικανοποιημένοι με την οξυμεθολόνη μας (anadrol) cas434-07-1 pharma anabolic 99% καθαρότητα των στεροειδών μυών καθαρή για την κοπή και τη συσσώρευση στεροειδών κύκλου, χωρίς παρενέργειες, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944