Ποιος είναι ο ρόλος των πεπτιδικών προϊόντων;

- Aug 02, 2017-

Τα πεπτίδια είναι το βασικό υλικό που συνθέτει όλα τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος. Οι δραστικές ουσίες του ανθρώπινου σώματος έχουν τη μορφή πεπτιδίων. Τα πεπτίδια είναι οι βασικοί συμμετέχοντες στο σώμα για να ολοκληρώσουν διάφορες σύνθετες φυσιολογικές δραστηριότητες. Υπάρχουν εκατοντάδες πεπτιδίων στο ανθρώπινο σώμα, ειδικά στον εγκέφαλο του περιεχομένου πεπτιδίων των πιο εμπλεκόμενων στο ανθρώπινο σώμα, συμπεριλαμβανομένων των ορμονών, των νεύρων, της αναπαραγωγής και της κυτταρικής ανανέωσης, του μεταβολισμού, της ανάπτυξης, της αποκατάστασης. Η σημασία του είναι η ρύθμιση των διαφόρων οργάνων και κυττάρων του σώματος στην φυσιολογική λειτουργία του σώματος, η ενεργοποίηση του σώματος του ενζυμικού συστήματος, είναι ένας σημαντικός φυσιολογικός ρυθμιστής, είναι η ανθρώπινη κυτταρική δραστηριότητα, η λειτουργική δραστηριότητα, η ζωή είναι πολύ σημαντική.

ghrp-6.jpg

HCG.jpg

QQ图片20170413111126.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co, Ltd θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας προϊόντα πεπτιδίων, γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Εάν χρειάζεστε τα GHRP-6 , GHRP-2, CJC1295 με Dac / χωρίς Dac, BPC157, Melanotan II, IGF-1LR3, hgh Frag179-199 και άλλα προϊόντα πεπτιδίων καλωσορίσω στην έρευνα από την εταιρεία μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944