Ποιος είναι ο ρόλος της κυτταρινικής τεστοστερόνης;

- Nov 15, 2017-

Η κυπιονική τεστοστερόνη είναι ένας εστέρας της οποίας χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σε αρσενικά για την αντιμετώπιση του πρωτογενούς υπογοναδισμού (συγγενούς ή επίκτητου) - αποτυχίας των όρχεων λόγω κρυπτορθισμού, διμερούς στρέψης, ορχίτιδας, συνδρόμου εξαφανίσεως όρχεων ή ορχεκτομής.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ενέσιμα, μπορεί κανείς να αναμένει σημαντική αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη μετατρέπεται ξανά σε οιστρογόνα, η μάζα που αποκτάται από αυτό το φάρμακο είναι πιθανό να συνοδεύεται από

αρκετή κατακράτηση νερού. Η προκύπτουσα απώλεια ορισμού της πορείας κάνει το cypionate μια πολύ κακή επιλογή για δίαιτες ή κοπές φάσεις. Το υπερβολικό επίπεδο οιστρογόνου που προκαλείται από αυτό το φάρμακο μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικομαστίας μάλλον γρήγορα. Πρέπει να παρατηρήσετε ένα δυσάρεστο πόνο στο στόμα. Αυτό το πρήξιμο ελαχιστοποιεί σημαντικά την επίδραση του οιστρογόνου, καθιστώντας το στεροειδές πολύ πιο ανεκτό στη χρήση. Οι ισχυρές αντι-αρωματάσες Arimidex, Femara, ή Aromasin είναι ακόμα μια καλύτερη επιλογή. Εκείνοι που έχουν μια γνωστή ευαισθησία στα οιστρογόνα μπορεί να το βρουν πιο ευεργετικό για τη χρήση βοηθητικών φαρμάκων όπως το Nolvadex και Proviron από την έναρξη του κύκλου, προκειμένου να αποφευχθούν παρενέργειες που σχετίζονται με τα οιστρογόνα προτού καταστούν εμφανείς.

testosterone Cypionate_.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας

Κυπιονική τεστοστερόνη , γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944