Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της χρήσης της HGH;

- Aug 17, 2017-

Η HGH μπορεί να προκαλέσει παροδική υπεργλυκαιμία, συνήθως με παρατεταμένη φαρμακευτική αγωγή ή επιστροφή στην κανονική κατάσταση μετά τη διακοπή.

Υπάρχουν περίπου 1% των παιδιών με μικρή ηλικία στην κλινική δοκιμή, το κοινό μέρος του σημείου της ένεσης μιας παροδικής αντίδρασης (πόνος, μούδιασμα, οίδημα κλπ.) Και συμπτώματα συγκράτησης σωματικού υγρού (περιφερικό οίδημα, πόνος στις αρθρώσεις ή πόνος στους μυς ), αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες Νωρίτερα, αλλά η επίπτωση μειώθηκε με το χρόνο φαρμακευτικής αγωγής, μια σπάνια επίδραση στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η μακροχρόνια ένεση ανασυνδυασμένης ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης σε μικρό αριθμό ασθενών που προκαλείται από την παραγωγή αντισωμάτων, η δέσμευση αντισωμάτων είναι χαμηλή, χωρίς ακριβή κλινική σημασία. Ωστόσο, εάν δεν μπορεί να επιτευχθεί η αναμενόμενη επίδραση ανάπτυξης, μπορεί να προκύψουν αντισώματα, δύναμη δέσμευσης αντισώματος μεγαλύτερη από 2mg / L, μπορεί να επηρεάσει την αποτελεσματικότητα.

Δηλαδή, η θεραπεία με HGH, οι παρενέργειες είναι σχετικά μικρές, όπως οίδημα στο σημείο της ένεσης, εξάνθημα κλπ. (Και η καθαρότητα του προϊόντος) στην κλινική θεραπεία δεν βρήκαν μη αναστρέψιμες παρενέργειες.

Η HGH είναι ασφαλής σε θεραπευτικές δόσεις.

jintropin_副本.jpg


Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co, Ltd θα σας παράσχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας προϊόντα HGH, γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Hygetropin 200iu.jpg


Igtropin.jpg


Taitropin.jpg


Kentropin.jpg

Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίζω στην έρευνα της εταιρείας μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944