Τι είναι το Steroid Anabolic;

- Mar 31, 2017-

Τι είναι το Steroid Anabolic;
Η στεροειδής χημεία ανήκει στις ενώσεις των στεροειδών, ενώσεων κυκλοπεντανικής πολυυδροπυεπίνης. Γενικά, οι κύριες ορμόνες φλοιού των επινεφριδίων στο σώμα. Οι ορμόνες των επινεφριδιακών φλοιού είναι ο γενικός όρος για τις ορμόνες που εκκρίνονται από τον φλοιό των επινεφριδίων. Σύμφωνα με τον φυσιολογικό ρόλο μπορεί να χωριστεί σε τρεις κατηγορίες:
1, μεταλλοκορτικοειδή: αλδοστερόνη και δεοξυκορτικοστερόνη, κλπ., Η κύρια επίδραση του μεταβολισμού νερού και αλάτων
2, γλυκοκορτικοειδή: υδροκορτιζόνη και κορτιζόνη κλπ., Η κύρια επίδραση της ζάχαρης και της πρωτεΐνης Μεταβολισμός, μικρότερη επίδραση στο μεταβολισμό του νερού και του αλατιού
3, ορμόνες φύλου, αυτό το πολύ μικρό ποσό.

Χρησιμοποιείται κλινικά το περισσότερο γλυκοκορτικοειδές, για την πρόληψη σοβαρών λοιμώξεων, για την πρόληψη ορισμένων φλεγμονωδών συνεπειών, αυτοάνοσων ασθενειών και αλλεργικών ασθενειών, έναντι σοκ και θεραπείας ορισμένων ασθενειών αίματος, όπως λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας, απλαστικής αναιμίας, θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας κ.ο.κ. Η βραχυπρόθεσμη, υψηλής δόσης χρήση θα προκαλέσει στο σώμα να αποτρέψει τη λειτουργία και την ανοσία μειώθηκε, εύκολο να εξαπλωθεί η μόλυνση, λανθάνουσα βλάβες εξαπλωθεί.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944