Ποιες είναι οι επιδράσεις του exemestane;

- Apr 25, 2017-

Ποιες είναι οι επιδράσεις του exemestane ;


Α) Παραδεξάνη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού:

Η χημειοπροφύλαξη του καρκίνου του μαστού είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για τη μείωση της συχνότητας εμφάνισης αυτής της νόσου σε γυναίκες που βρίσκονται σε κίνδυνο. Οι πρώτοι παράγοντες που έδειξαν σημαντικό χημειοπροληπτικό αποτέλεσμα ήταν οι SERMs tamoxifen και raloxifen. Μία επικαιροποιημένη αναλυτική ανάλυση όλων των δοκιμών πρόληψης του SERM έδειξε ότι είναι σε θέση να μειώσουν τη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες υψηλού και μέσου κινδύνου, αποτέλεσμα που διατηρείται από τη μείωση του επιθετικού με ER επιθετικού καρκίνου του μαστού.

Β) Το exemestane είναι τρίτης γενιάς μη αναστρέψιμος στεροειδής αδρανοποιητής του ενζύμου αρωματάσης και είναι αποτελεσματικό σε όλα τα θεραπευτικά πλαίσια για καρκίνο του μαστού, συμπεριλαμβανομένης της χημειοπροφύλαξης.

Στο μεταστατικό περιβάλλον, η εξεμεστάνη έχει διερευνηθεί εκτεταμένα ως θεραπεία πρώτης γραμμής, δεύτερης γραμμής και περαιτέρω θεραπείας και είναι τώρα καταχωρημένη για τη θεραπεία των μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού με θετικό ορμονικό υποδοχέα, η ασθένεια του οποίου έχει προχωρήσει μετά από αντιοιστρογόνα θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιθανή έλλειψη διασταυρούμενης αντίστασης με NSAIs δίνει επιπλέον ευκαιρίες στην αλληλουχία θεραπείας ενδοκρινικών παραγόντων. Επιπλέον, βάσει κλινικά σημαντικών αποτελεσμάτων, το exemestane με everolimus αντιπροσωπεύει μια αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή για ασθένεια που έχει προχωρήσει μετά την έκθεση σε NSAIs.

Το exemestane είναι γενικά καλά ανεκτό, με ένα προφίλ παρενέργειας παρόμοιο με αυτό άλλων ΑΙ και συμπεριλαμβανομένων των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων, της αρθραλγίας, της απώλειας οστού και του αλλοιωμένου μεταβολισμού των λιπιδίων.

QQ Εικόνες 20170313135013_ 副本 .jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944


Εάν είστε ικανοποιημένοι με το exemestane μας (αρωμασίνη) cas107868-30-4 bodybuilding συμπληρώνει τις πρώτες σκόνες στεροειδών για αντιγηραντική και αντικαρκινική θεραπεία, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιό μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.