Ποιες είναι οι επιδράσεις του exemestane;

- Apr 25, 2017-

Ποιες είναι οι επιδράσεις του exemestane;


Α) Exemestane για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού:

Η χημειοπροφύλαξη του καρκίνου του μαστού είναι μια αποτελεσματική στρατηγική για τη μείωση της συχνότητας εμφάνισης αυτής της ασθένειας σε γυναίκες που διατρέχουν κίνδυνο. Οι πρώτοι παράγοντες που έδειξαν σημαντικό χημειοπροβλητικό αποτέλεσμα ήταν οι SERMs tamoxifen και raloxifen. Μια ανανεωμένη και αναλυτική ανάλυση όλων των δοκιμών πρόληψης του SERM έδειξε ότι είναι σε θέση να μειώσουν τη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες με υψηλό και μεσαίο κίνδυνο, αποτέλεσμα που διατηρείται από τη μείωση του επιθετικού καρκίνου του μαστού.

Β) Το exemestane είναι ένας μη αναστρέψιμος στεροειδής αδρανοποιητής τρίτης γενιάς του ενζύμου αρωματάσης και είναι αποτελεσματικός σε όλα τα περιβάλλοντα θεραπείας για καρκίνο του μαστού, συμπεριλαμβανομένης της χημειοπροφύλαξης.

Στο μεταστατικό περιβάλλον, η εξεμεστάνη έχει διερευνηθεί εκτενώς ως θεραπεία πρώτης γραμμής, δεύτερης γραμμής και περαιτέρω θεραπείας και είναι τώρα εγγεγραμμένη για τη θεραπεία των μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών με προχωρημένο καρκίνο του μαστού με θετικό ορμονικό υποδοχέα, η ασθένεια του οποίου έχει προχωρήσει μετά από αντιοιστρογόνα θεραπεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πιθανή έλλειψη διασταυρούμενης ανθεκτικότητας με NSAIs παρέχει επιπλέον ευκαιρίες στην αλληλουχία θεραπείας ενδοκρινικών παραγόντων. Επιπλέον, βάσει κλινικά σημαντικών αποτελεσμάτων, το exemestane με everolimus αντιπροσωπεύει μια αποτελεσματική θεραπευτική επιλογή για ασθένεια που έχει προχωρήσει μετά την έκθεση σε NSAIs.

Το exemestane είναι γενικά καλά ανεκτό, με προφίλ παρενέργειας παρόμοιο με αυτό άλλων ΑΙ και συμπεριλαμβανομένων των εμμηνοπαυσιακών συμπτωμάτων, αρθραλγία, απώλεια οστού και αλλοιωμένο μεταβολισμό λιπιδίων.

QQ 图片 20170313135013_ 副本 .jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944

Εάν είστε ικανοποιημένοι με το exemestane μας (αρωματική ουσία), συμπληρώματα bodybuilding cas107868-30-4 συμπληρώνουν πρώτες σκόνες στεροειδών για αντιγηραντική και αντικαρκινική θεραπεία, καλώς ήρθατε σε επαφή με το εργοστάσιο μας. Βρίσκοντας σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρύνετε τα ζεστά προϊόντα πώλησης από εμάς.