ποια είναι η enanthate της Μεθενολόνης

- Jul 30, 2018-

ποια είναι η enanthate της Μεθενολόνης;

Μεενολόλονη enanthate - αναβολική, τροποποιημένη διυδροτεστοστερόνη. Χαρακτηρίζεται από την προσθήκη ενός διπλού δεσμού μεταξύ των ανθράκων 1 και 2, που βοηθά στη σταθεροποίηση της 3-κετο ομάδας και αναβολικών αυξήσεων, την προσθήκη 1-μεθυλομάδας που προστατεύει από το μεταβολισμό των στεροειδών στο ήπαρ. Κατά τη χρήση ο εστέρας enantatny depot του Primobolan συνδέεται με τη μεθενολόνη μέσω της 17-βήτα υδροξυλομάδας (17b-υδροξυ-1-μεθυλο-5α-ανδροστ-1-εν-3-όνης), χημικός τύπος C20H30O2. Τα εστεροποιημένα στεροειδή δεν είναι τόσο πολικά όσο τα ελεύθερα, απορροφούνται λιγότερο γρήγορα από το σημείο της ένεσης. Μόλις στην κυκλοφορία του αίματος, και ο αιθέρας διασπάται στο αίμα είναι ελεύθερη μεθενολόνη.

Methenolone Enanthate.jpg

Ο αναπτυξιακός στόχος των εστεροποιημένων στεροειδών ήταν μια επέκταση του θεραπευτικού αποτελέσματος μετά την ένεση, η ένεση δεν είναι σε θέση να ασκείται τόσο συχνά σε σύγκριση με τις διαθέσιμες ενέσεις στεροειδών. Ο εστέρας του εντατικού οξέος χρησιμοποιείται για να επιβραδύνει την απορρόφηση. Η enanthate μεθενολόνης απορροφάται στο αίμα για δύο εβδομάδες. Η μεθενολόνη - ένα ήπιο αναβολικό στεροειδές, έχει χαμηλή ανδρογόνο, χωρίς οιστρογόνα. Πιστεύεται ότι το αναβολικό αποτέλεσμα ήταν ελαφρώς μικρότερο από αυτό της νανδρολόνης. Σε περιπτώσεις όπου είναι απαραίτητο να αυξηθεί η ποσότητα του μυός και να αυξηθεί η ξήρανση κατά την ξήρανση, συνιστάται η εφαρμογή του δραστικού φαρμάκου.

primo.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co, Ltd Ζεστό πώληση Μεθανολόνη enanthate . Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας, μπορείτε να στείλετε ερωτήματα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944