Ποια είναι η μη φυσιολογική ανάπτυξη των μυών;

- Apr 14, 2017-

Τι είναι η μη φυσιολογική αύξηση των μυών;

Η μυϊκή ανάπτυξη, ο μυϊκός χρόνος ονομάζεται επίσης: μυϊκή ανώμαλη ανάπτυξη.

Δεν είστε μακρύς μυς κατά την προπόνηση. Μόνο όταν αφήνετε το γυμναστήριο για 24-48 ώρες, το σώμα σας μεταφέρει πρωτεΐνες στις μυϊκές ίνες για να διασφαλίσει ότι αυτές οι μυϊκές ίνες θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν αυτή την ένταση της προπόνησης την επόμενη φορά και οι μύες θα αρχίσουν να αναπτύσσονται. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται υπερτροφία. Συνήθως μερικές εβδομάδες, και μερικές φορές ακόμη και δύο ή τρεις μήνες αργότερα, όταν συσσωρεύετε αρκετές επιπλέον μυϊκές πρωτεΐνες, θα δείτε τις αλλαγές μυϊκού μεγέθους και περιμέτρου. Ωστόσο, πρέπει να δίνετε τακτικά στο σώμα σας το κατάλληλο ερέθισμα, και μεταξύ κάθε εκπαίδευσης για να εξασφαλίσετε επαρκή χρόνο ανάπαυσης, αυτή η διαδικασία ανάπτυξης μυών θα συμβεί.

Σε γενικές γραμμές, κάθε φορά που εκπαιδεύετε για να δώσετε στους μυς περίπου 48 ώρες χρόνο αποκατάστασης. Ο χρόνος ανάκτησης που απαιτείται για διαφορετικούς μυς είναι επίσης διαφορετικός. Συγκεκριμένα, ο θωρακικός μεγάλος, ο δελτοειδής, ο τραπέζιος και ο λατίσιμος ντόρσι χρειάζονται 72 ώρες για να αναρρώσουν, οι δικέφαλες, οι τρικέφαλοι και τα τετράπυρα χρειάζονται 48 ώρες για να αναρρώσουν. Έτσι, κανονίστε κάθε εβδομάδα ένα ή τρία Πηγαίνετε στο γυμναστήριο είναι κατάλληλο για τους περισσότερους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον απαιτούμενο χρόνο ανάκαμψης από τους μύες, μπορείτε να εξασκηθείτε τη Δευτέρα και την Παρασκευή να ασκούν μυοσκελετικούς μύες, μυς και μύες ώμων, εβδομάδα για να βρουν μια μέρα για να ασκούν δικέφαλα, τρικέφαλα και μυς των ποδιών. Αυτή η ρύθμιση στην εκπαίδευση μεταξύ των ανώτερων μυών του σώματός σας για τρεις έως τέσσερις ημέρες για να αποκατασταθεί, έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε μεγαλύτερο βάρος για κάθε εκπαίδευση για να αντιμετωπίσετε την υψηλότερη δύναμη.

t0122d5f92ea71c0321.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944