Ποια είναι η χρήση της HCG;

- Jul 13, 2017-


Το HCG είναι ένεση με ψωραλενίνη, κλινική για:
1, η εφηβεία πριν από τη διάγνωση και τη θεραπεία του κρυπτορθισμού.
2, χαμηλή λειτουργία της υπόφυσης που προκαλείται από την ανδρική υπογονιμότητα, μπορεί να συνδυαστεί με ουρική ορμόνη. Η μακροχρόνια δυσλειτουργία της γοναδοτροπίνης θα πρέπει επίσης να συμπληρώνεται με τεστοστερόνη   θεραπεία.
3, η ανεπάρκεια της γοναδοτροπίνης της υπόφυσης που προκαλείται από τη γυναικεία ανώμαλη στειρότητα, συχνά στην αγωγή της clomiphene είναι αναποτελεσματική, σε συνδυασμό με την εφαρμογή αυτού του προϊόντος σε συνδυασμό με το ουρικό οιστρογόνο για την προώθηση της ωορρηξίας.

QQ图片20170713163223_副本.jpg 4, για γονιμοποίηση in vitro για τη λήψη πολλαπλών ωοκυττάρων, σε συνδυασμό με εφαρμογή οιστρογόνων στα ούρα.
5, θεραπεία ανεπάρκειας θηλυκού σώματος.
6, η λειτουργική αιμορραγία της μήτρας, η έγκαιρη εγκυμοσύνη απειλούσε την έκτρωση, η συνηθισμένη έκτρωση.
7, χρησιμοποιείται για bodybuilder, για την εξάλειψη των παρενεργειών της HGH .

QQ图片20170713163242_副本.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd.   Θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Τον Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh ή άλλο hgh μάρκα, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944