Ποια είναι η χρήση της HCG;

- Jul 13, 2017-


Το HCG είναι ένεση με ψωραλενίνη, κλινική για:
1, η εφηβεία πριν από τη διάγνωση και τη θεραπεία του κρυφορθισμού.
2, χαμηλή λειτουργία της υπόφυσης που προκαλείται από την ανδρική υπογονιμότητα, μπορεί να συνδυαστεί με ουρική ορμόνη. Η μακροχρόνια δυσλειτουργία της γοναδοτροπίνης θα πρέπει επίσης να συμπληρώνεται με τεστοστερόνη θεραπεία.
3, η ανεπάρκεια της γοναδοτροπίνης της υπόφυσης που προκαλείται από τη γυναικεία ανεπαρκή υπογονιμότητα, συχνά στην αγωγή της κλομιφαίνης είναι αναποτελεσματική, σε συνδυασμό με την εφαρμογή αυτού του προϊόντος σε συνδυασμό με το οιστρογόνο των ούρων για την προαγωγή της ωορρηξίας.

QQ图片20170713163223_副本.jpg 4, για γονιμοποίηση in vitro για τη λήψη πολλαπλών ωοκυττάρων, σε συνδυασμό με εφαρμογή οιστρογόνων στα ούρα.
5, θεραπεία ανεπάρκειας θηλυκού σώματος.
6, λειτουργική αιμορραγία της μήτρας, πρώιμη εγκυμοσύνη απειλούσε την έκτρωση, συνηθισμένη έκτρωση.
7, Χρησιμοποιείται για bodybuilder, για την εξάλειψη των παρενεργειών της HGH .

QQ图片20170713163242_副本.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Τον Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944