Πότε είναι πιο αποτελεσματική;

- May 25, 2017-

Πότε είναι πιο αποτελεσματική;

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων, μην ξυπνήσει αμέσως μετά το ξύπνημα, να "κρεβάτι" πέντε λεπτά, τότε μπορείτε να Roufu, χτυπώντας τα δόντια, ani levator ή ως χτένα ως χτένα "μαλλιά", και "ψυχολογικό μπάνιο" για να συναντήσετε τη νέα μέρα. Μετά το πρωί πρέπει να πιείτε ένα φλιτζάνι βραστό νερό (κρύο νερό ή ζεστό νερό), να αραιώσετε το ιξώδες του αίματος, να αφαιρέσετε τη συσσώρευση των τοξινών του σώματος για να παίξετε ένα ρόλο "εσωτερικού πλυσίματος".

Πρωινή άσκηση θα πρέπει να είναι ελαφριά, ήπια άσκηση το πρωί μπορεί να κάνει τους ανθρώπους γεμάτους ζωντάνια, ζωντανή. Ο μικρο-ιδρώτας μπορεί να σταματήσει μόνο, έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικός. Μην τρώτε σε πρωινές ασκήσεις νηστείας ή κορεσμού, πριν από την πρωινή άσκηση μπορείτε να φάτε κάποια τρόφιμα, όπως το ψωμί, το γάλα, τα αυγά και τα φρούτα, να φάτε μέχρι το μισό πλήρες μετά την υπαίθρια άσκηση το πρωί. Μερικοί άνθρωποι μετά το πρωί και στη συνέχεια να ξαναβρεθούν, "πίσω στον ύπνο", έτσι όχι μόνο ευάλωτα στην ατμοσφαιρική ρύπανση, αλλά και να κάνει το βιολογικό ρολόι που προκαλείται από σύγχυση, οδηγώντας σε κόπωση, πρόωρη γήρανση.

η ομίχλη περιέχει μεγάλο αριθμό παθογόνων παραγόντων και ρύπων. Ταυτόχρονα, δεν είναι κατάλληλο κοντά στο εργοστάσιο, στην άκρη του δρόμου, σε ασυναίσθητες πρωινές ασκήσεις, επειδή η σοβαρή ρύπανση θα είναι επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία.