Γιατί το Dianabol αντισταθμίζει την εύνοια των bodybuilders;

- Jul 31, 2018-

Γιατί το Dianabol αντισταθμίζει την εύνοια των bodybuilders;

Το Dianabol , γνωστό με την επιστημονική και χημική του ονομασία ως Methandrostenolone (ή / και Methandienone), είναι το πιο δημοφιλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές από bodybuilders και αθλητές σήμερα. Έχει κερδίσει τη δημοτικότητά της στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και σε όλη τη "Χρυσή Εποχή του Bodybuilding" της δεκαετίας του 1960 και του 1970. Η μεθανοστενολόνη εισήχθη στην φαρμακευτική και ιατρική κοινότητα από τον Δρ. John Ziegler στα μέσα της δεκαετίας του 1950 ως αμερικανική απάντηση στη σοβιετική χρήση της τεστοστερόνης στους Ολυμπιακούς αθλητές τους, ο Δρ Ziegler και η ομάδα του δημιούργησε ως αποτέλεσμα την Methandrostenolone την αγορά συνταγογραφίας υπό την εμπορική ονομασία Dianabol από τη φαρμακευτική εταιρεία Ciba. Ήταν το πρώτο στοματικά ενεργό αναβολικό στεροειδές που συντίθεται και πωλείται στην αγορά συνταγών.

methandienone_.jpg

Το Dianabol έχει χρόνο ημιζωής 4,5-6 ωρών, περιέχει μέτριο επίπεδο οιστρογόνων επιδράσεων στο σώμα και έχει μικρότερο ποσοστό μετατροπής σε ισχυρότερο ανδρογόνο μεταβολίτη μέσω του ενζύμου 5-άλφα αναγωγάσης [3]. Για τους λόγους αυτούς, το Dianabol τείνει να ευνοείται από τους bodybuilders και τους αθλητές στην αναζήτηση μάζας και δύναμης πάνω απ 'όλα.

d-bol.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co, Ltd Hot πώλησης αναβολικά στεροειδή . Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας, μπορείτε να στείλετε ερωτήματα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944