Γιατί ασκείστε συχνά ή δεν μπορεί να είναι λεπτή;

- Jul 10, 2017-

Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να ασκήσουν τη δική τους, και μακροπρόθεσμη προσήλωση? μερικοί άνθρωποι μεγάλωσαν για να αναπτύξουν τη συνήθεια της άσκησης. Αλλά τα περισσότερα από τα σπίτια μισό-δρόμο για την γυμναστική και τους αθλητικούς ανθρώπους, η αρχική πρόθεση κατευθύνεται στην απώλεια βάρους για να πάει.

145437154035082872.JPEG


Συχνά ασκείστε ή υποχωρείτε, κυρίως λόγω των ακόλουθων τεσσάρων λόγων:

1, είστε εύκολο να λιπαρά σύνταγμα

Αυτό είναι κληρονομικό, όχι άρρωστο, οπότε μην ανησυχείτε πάρα πολύ.

Αλλάξτε το "λίπος σώμα" είναι το κλειδί για να κάνετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω σε μια πραγματική λεπτή, η οποία είναι η επιτυχία της απώλειας βάρους και δεν είναι πλέον το κλειδί για την ανάκαμψη.

2, τρώτε πάρα πολύ

Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν χορτοφαγική διατροφή, είναι μια φυτική τροφή ως κύρια συστατικά της μεθόδου απώλειας βάρους, η μακροχρόνια κατανάλωση μόνο τροφών για να αποφύγει το λίπος με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων, σε κάποιο βαθμό, μπορεί να αποφύγει αποτελεσματικά την παχυσαρκία.

Τρώτε το κλειδί το βράδυ ότι το γεύμα, επειδή οι καλύτερες διατροφικές συνήθειες είναι: το πρωί να φάει όπως ο αυτοκράτορας, τρώνε πόσο να φάει? το μεσημέρι τρώνε όπως ο Υπουργός, Bacheng πλήρης στη γραμμή? τη νύχτα για να φάει σαν ζητιάνος, Τρώτε λιγότερο προσπαθήστε να φάτε λιγότερο

3, δεν επιμένετε στην άσκηση

Οι παρενέργειες της απώλειας βάρους άσκησης αναγνωρίζονται ως ελάχιστες. Δεν είναι όπως άλλες μεθόδους απώλειας βάρους, όπως η κατανάλωση των μεγαλύτερων παρενεργειών των χάπια διατροφής, είναι εύκολο να επηρεάσει την κανονική λειτουργία του σώματος? μασάζ απώλεια βάρους αποτέλεσμα είναι αργή, ή ακόμα και καμία επίδραση.

Η άσκηση για να χάσετε βάρος είναι με το συνδυασμό αερόβιας και αναερόβιας άσκησης, χάρη στη διαρκή άσκηση, να χάσετε το σώμα του υπερβολικού λίπους, το οποίο είναι αναμφισβήτητα ο πιο επιστημονικός τρόπος για να χάσετε βάρος.

4, η άσκησή σας δεν αρκεί

Ο καλύτερος τρόπος άσκησης είναι αερόβια + αναερόβια, τόσο λεπτή όσο και γλυπτική του σώματος, ο αθλητισμός θα πρέπει να διαφοροποιηθεί, μακροπρόθεσμα μόνο μια κίνηση δεν είναι μόνο μονότονη και το σώμα σας θα προσαρμοστεί αργά σε αυτό το κίνημα, το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό.

mrbj23.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. Για να σας παρέχει προϊόντα μείωσης λίπους, όπως στεροειδή, τεστοστερόνη, hgh, Clenbuterol, DNP (2,4-dinitropheno), Sibutramine και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Αν χρειαστεί να μας ικανοποιήσετε.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944