Δεν ξέρετε το μυστικό του μυός!

- Jul 12, 2017-

1.Αν θέλετε να αυξήσετε τους μυς μου, θυμηθείτε: ο μυς είναι να αυξηθεί ο μυς! Δεν είναι τυφλά ελαφρύ για να αυξήσει το βάρος! Ο μυς μπορεί να μην ακολουθήσει την αύξηση του βάρους, επειδή μπορεί επίσης να χάσετε κάποιο λίπος! Μπορεί να υπάρξει αύξηση βάρους, αλλά το αποτέλεσμα της αύξησης του σωματικού βάρους δεν είναι απαραίτητα να αυξήσει το μυ!

2. από τους μυς ταυτόχρονα, αν και αναπόφευκτα θα αυξήσει μέρος του λίπους, αλλά να προσπαθήσει να αποφύγει, αλλά δεν μπορεί να έχει την ιδέα του λίπους και στη συνέχεια να χάσει το λίπος.

3. ανά πάσα στιγμή να αφήσετε το σώμα σε κατάσταση αφομοίωσης! Δηλαδή, το σωματικό μυϊκό πρωτεϊνικό άζωτο για να είναι μια θετική ισορροπία, έτσι ώστε να συνεχίσει να διατηρεί την αφομοίωση της σύνθεσης του κράτους, διαφορετικά το σώμα θα είναι στην αποσύνθεση της απώλειας μυών!

4. Πώς να κάνετε το σώμα στην αφομοίωση του κράτους είναι να τρώτε λιγότερα γεύματα κάθε μέρα από πέντε έως έξι γεύματα, αφού τελειώσετε το γεύμα το πιο σημαντικό, πριν πάτε στο κρεβάτι τρώτε επίσης ένα γεύμα.

5. Και κάθε μέρα το σώμα τουλάχιστον κάθε κιλό σωματικού βάρους για να φάει 2-3 γραμμάρια πρωτεΐνης, 5-6 γραμμάρια υδατανθράκων.

318765-1409210R63782_副本.jpg

6. Μην υπερκεράρετε το λίπος! Αλλά για να πάρετε τρία καλά λάδια, όπως το λιναρόσπορο, όπως το φυτικό έλαιο και τα μονοακόρεστα λίπη, όπως το ελαιόλαδο.

7. Ο καταλληλότερος λόγος πρόσληψης τροφής είναι: υδατάνθρακες περίπου 45% περίπου 35% περίπου 25% πρωτεϊνικού λίπους.

8. Για να συνεχίσει να πίνει νερό, δεν μπορεί να περιμένει έως ότου διψά για να πιει, το λεγόμενο μυ, όταν τρώτε και πίνετε, ποτό αναφέρεται στο ποτό, δεν πίνει. Αλλά μην πίνετε πάρα πολύ, πιείτε αργά, πιείτε λιγότερους χρόνους.

9. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι για να αυξήσουν την αύξηση μυών ή βάρους, δηλαδή, μπορείτε να φάτε αδιάκριτα, ειδικά το ποτό, το αλκοόλ στη γυμναστική ή στους μυς αυξάνουν τις κύριες αρνητικές επιπτώσεις είναι: να εμποδίζουν την αφομοίωση της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Α μειώνει την έκκριση τεστοστερόνης in vivo, αλλά αυξάνει το οιστρογόνο. Β αυξάνουν την πιθανότητα συσσώρευσης λίπους, εμποδίζουν την καύση λίπους. C καταναλώνει τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα στο σώμα σας.

10. Για να μεγιστοποιήσετε την ποσότητα της έκκρισης τεστοστερόνης στο σώμα. Δεν μπορεί να ασκήσει μυ, κυρίως λόγω της έκκρισης τεστοστερόνης του σώματός σας πόσο; Επομένως, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην πρόσληψη ορισμένων φρούτων και λαχανικών που περιέχουν φυσικές τροφές τεστοστερόνης όπως το ginseng, το κουνουπίδι, το γκρέιπφρουτ και ούτω καθεξής. Επίσης, φάτε κάποια τροφή για να τονωθεί η ενδογενής έκκριση όπως πράσα, πράσινα κρεμμύδια, σκόρδο, κρεμμύδια και ούτω καθεξής.

240411-15012309113593_副本.jpg

Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-tech Co., Ltd. θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.
Το καλοκαίρι, οι απαιτήσεις του Sustanon 250 , Τον Trenbolone Enanthate, Oxymetholone (anadrol) είναι περισσότερο από το συνηθισμένο.
Εάν χρειάζεστε το jintropin hgh, το kigtropin hgh, το hygetropin hgh ή άλλο brand hgh, καλωσορίστε στην έρευνα της εταιρείας μου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944