Χρειάζεστε HYGETROPIN για γυμναστήριο

- Nov 28, 2017-

Hygetropin είναι μια συνθετική ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Το Hygetropin έχει την ίδια αλληλουχία αμινοξέων με 191 υπολείμματα, όπως η φυσική ανθρώπινη αυξητική ορμόνη που παράγεται στο ανθρώπινο σώμα. Η θυρεοειδίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανεπάρκειας GH (βλέπε θεραπεία με αυξητική ορμόνη).

Hygetropin.jpg

Η αυξητική ορμόνη (GH) είναι ένα είδος πεπτιδικής ορμόνης που εκκρίνεται από την πρόσθια υπόφυση (αδενοϋπόφυση), το βάρος της ανθρώπινης υπόφυσης είναι περίπου 0,5 g και η περιεκτικότητα της GH είναι εξαιρετικά χαμηλή. Το 1955, η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (hGH) διαχωρίστηκε από την ανθρώπινη υπόφυση, και το 1979, το γονίδιο hGH κλωνοποιήθηκε. Το hGH είναι ένα μονόκλωνο πεπτίδιο που περιέχει 191 δεσμούς αμινοξέος και δισουλφιδίου με μοριακό βάρος 22.000. Η κύρια φυσιολογική δράση της GH είναι να προάγει την ανάπτυξη και ανάπτυξη και οι υποδοχείς της κατανέμονται σε διάφορους ιστούς σε όλο το σώμα. Η φυσιολογική λειτουργία της αυξητικής ορμόνης είναι κυρίως να προάγει την ανάπτυξη καρμπαραγιών, οστών και κυττάρων για την επιδιόρθωση ιστών και τη ρύθμιση του μεταβολισμού.

Hygetropin 200iu.jpg

QQ图片20170315140316.jpgΧονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd. θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας Hygetropin , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944