Σκόνη νανδρολόνης

Λεπτομέρειες προιόντος

Όνομα προϊόντος: Nandrolone

CAS No.:434-22-0

Prity: 99,5%

MF: C18H26O2

MW: 274,40

EINECS: 227-226-4

MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια

Πρότυπο: Επιχειρηματικό πρότυπο
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Λεπτομέρειες προιόντος:

Κύριες πληροφορίες προϊόντος:

Όνομα προϊόντος: Nandrolone

Συνώνυμο: 19-Nortesterone, Norandrostenolone, Nortestrionate, Oestrenolone
Αριθ. CAS: 434-22-0
Καθαρότητα: 99,5%
MF: C18H26O2
MW: 274,40
EINECS: 227-226-4
MOQ (ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας): 10 γραμμάρια
Πρότυπο: Επιχειρηματικό πρότυπο
Λειτουργία: Πρώτη ύλη σε σκόνη.

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός

Συσκευασία: Σε σακούλα ή τύμπανο.

Εμφάνιση: Λευκή ή σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνη

Κατασκευή: RongXin

Χρήση: Φαρμακευτικό υλικό, στεροειδής ορμόνη, αναβολίνη. Ως ανδρική ορμόνη και αναβολικές ορμόνες.

Κατηγορίες προϊόντων: στεροειδή 19-νορτεστερόνης, Ενδιάμεσοι& Fine Chemicals; Pharmaceuticals; Steroid and Hormone; API; Natural Nandrolone


Περιγραφή προϊόντος:

Nandrolonecas434-22-0(επίσης γνωστό ως 19-νορτεστοστερόνη) είναι ένα αναβολικό στεροειδές, τροποποίηση της τεστοστερόνης, το οποίο μπορεί να παραχθεί σε πολύ μικρές ποσότητες στο ανθρώπινο σώμα μετά από σοβαρή ή παρατεταμένη σωματική δραστηριότητα.

Η συνθετική έκδοση της νανδρολόνης αναπτύχθηκε το 1950. Αλλά η νανδρολόνη προς πώληση εμφανίστηκε αργότερα μόνο το 1962 με τη μορφή δεκανοϊκού με την εμπορική ονομασία Deca-Durabolin (Organon Company). Έχει συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία της μετεγχειρητικής απώλειας μυϊκής μάζας, της οστεοπόρωσης, του καρκίνου του μαστού, του υποσιτισμού, των εγκαυμάτων και ορισμένων ειδών αναιμίας.

Στοματικό αναβολικό Nandrolone Phenylpropionate GG, Nandrolone Decanoate Steroids. Και οι δύο μορφές αποτελούνται από την ίδια δραστική ορμόνη. Στην περίπτωση του NPP έχουμε μια βραχύτερη εστερική έκδοση που δίνει μεγαλύτερη έκρηξη Nandrolone μετά την ένεση, αλλά επίσης έχει πολύ μικρότερη ημιζωή. Αυτό σημαίνει ότι το Nandrolone Phenylpropionate πρέπει να εγχέεται συχνότερα από το μεγαλύτερο αντίστοιχο εστέρα του, εάν τα επίπεδα στο αίμα παραμένουν σταθερά.

Η νανδρολόνη είναι ένα αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές 19-νορτεστοστερόνης (19-νορ). Η ταξινόμηση 19-ούτε αναφέρεται σε μια δομική αλλαγή της ορμόνης τεστοστερόνης στο ότι το άτομο άνθρακα έχει αφαιρεθεί στην 19η θέση. Αυτή η απλή δομική αλλαγή μας δίνει Nandrolone και προσθέτοντας τον κοντό εστέρα Phenylpropionate έχουμε Nandrolone Phenylpropionate.

Εφαρμογές:

Η νανδρολόνη ονομάζεται επίσης 19-νορτεστοστερόνη, είναι ένα είδος αναβολικών στεροειδών, το οποίο μπορεί να αυξήσει τη σύνθεση πρωτεϊνών από αμινοξέα και το αμινοξύ μπορεί να εμποδίσει την αποσύνθεση της ουρίας, με τη λειτουργία της προώθησης της εναπόθεσης ασβεστίου.

Η θετική πλευρά είναι ότι η ποσότητα της αποτελεσματικής νανδρολόνης στο αίμα και τα επίπεδά της είναι πιο εύκολα. Η δημοτικότητα του&# 39 πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι η νανδρολόνη εμφανίζει σημαντικά αναβολικά αποτελέσματα με ελάχιστες ανδρογόνες παρενέργειες. Χρησιμοποιείται ευρέως στο γυμναστήριο και στους bodybuilders.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα Rongxin Bio-Tech:

1. Καλύτερες τιμές με ικανοποιημένη ποιότητα, εξαιρετική ποιότητα και καθαρότητα.
2. Τέλεια συσκευασία, πλούσια έμπειρη και ασφαλής, γρήγορη παράδοση.
3. Αρκετό απόθεμα εξασφαλίζει τον γρήγορο χρόνο παράδοσης
4. Καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Nandrolone powdersNandrolone Decanoate.jpgΣτοιχεία επικοινωνίας:

Εταιρική θυρίδα: sales@rongxinbio.com

Skype: sales@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18729210590


Εάν είστε ικανοποιημένοι με την νανδρολόνη (19-νορτεστοστερόνη) cas434-22-0, συμπληρώματα φυσικής στεροειδούς αναβολικής σκόνης duribolin, καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε με το εργοστάσιό μας. Ερχόμενοι σε υψηλή ποιότητα, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σωματοτροπίνης προς πώληση πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρακαλούμε να είστε ελεύθεροι να αγοράσετε ή να χονδρέψετε τα προϊόντα καυτής πώλησης από μας


Hot Tags: Nandrolone σε σκόνη, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική, υψηλής ποιότητας, αγορά, σωματοτροπίνη, ζεστή πώληση, προς πώληση

Εξεταστική

You Might Also Like