Προσθέστε νέα μέθοδο πληρωμής---Bitcoin

- Mar 16, 2018-

Νέα μέθοδο πληρωμής: Bitcoin


Λόγω της ζήτησης των πελατών,εκτός από τη Δυτική Ένωση χρήματα γραμμάριο, τραπεζικές μεταφορές και PayPal.η εταιρεία μας προστεθεί μια νέα μέθοδο πληρωμής---Bitcoin.


Αν μπορείτε να πληρώσετε για το Bitcoin, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για την παραγγελία.

t014f289d2e090b1f15.jpg


Το Bitcoin είναι παρόμοια με e-mail, και τα δύο μέρη την ανάγκη συναλλαγής «πορτοφόλι Bitcoin» ηλεκτρονικών μετρητών παρόμοια με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μια διεύθυνση «Bitcoin» παρόμοια με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπως αποστολή και λήψη e-mails, το έμβασμα κόμμα πληρώνει το bitcoin απευθείας σε άλλα μέρη μέσω του υπολογιστή ή έξυπνο τηλέφωνο στην διεύθυνση του παραλήπτη. Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει ορισμένες ιστοσελίδες που κατεβάσετε τα πορτοφόλια bitcoin και διευθύνσεις δωρεάν.


Τη διεύθυνση Bitcoin είναι μια συμβολοσειρά με περίπου 33 χαρακτήρες, που αποτελείται από γράμματα και αριθμούς, αρχίζοντας πάντα με 1 ή 3, για παράδειγμα «1DwunA9otZZQyhkVvkLJ8DV1tuSwMF7r3v». Bitcoin λογισμικό μπορεί να δημιουργήσει αυτόματα μια διεύθυνση, και δεν απαιτούν δικτύωση για την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη δημιουργία μιας διεύθυνσης. Μπορεί να εκτελείται χωρίς σύνδεση [2]. Υπάρχουν διαθέσιμα περισσότερα από 2 διευθύνσεις Bitcoin. Για να το θέσω ωμά, υπάρχουν περίπου 2 κόκκους της άμμου στον κόσμο. Αν υπάρχει μία γη σε κάθε κόκκος άμμου, τότε το συνολικό αριθμό των διευθύνσεις bitcoin υπερβαίνει κατά πολύ το συνολικό αριθμό των όλες αυτές τις άμμοι της «γης».

173811929.jpg

Διευθύνσεις Bitcoin και ιδιωτικών κλειδιών εμφανίζονται σε ζεύγη, και η σχέση τους είναι σαν Τράπεζα κάρτα αριθμούς και κωδικούς πρόσβασης. Τη διεύθυνση Bitcoin χρησιμοποιείται όπως έναν αριθμό κάρτας τράπεζα να καταγράφει πόσο Bitcoin που μπορείτε να έχετε σε αυτή τη διεύθυνση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ελεύθερα διευθύνσεις bitcoin για να αποθηκεύετε τα bitcoins. Όταν κάθε διεύθυνση bitcoin που δημιουργούνται, δημιουργείται ένα ιδιωτικό κλειδί που αντιστοιχεί στη διεύθυνση. Αυτό το ιδιωτικό κλειδί μπορεί να αποδείξει ότι είστε ο κάτοχος του Bitcoin σε αυτή τη διεύθυνση. Απλά μπορούμε να κατανοήσουμε τη διεύθυνση bitcoin όπως τον αριθμό της κάρτας της Τράπεζας, και το ιδιωτικό κλειδί του αυτή η διεύθυνση είναι κατανοητή ως τον κωδικό πρόσβασης για τον αντίστοιχο αριθμό της κάρτας τράπεζα. Μόνο αν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασης της Τράπεζας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα για τον αριθμό της κάρτας της Τράπεζας. Έτσι αποθηκεύσετε διεύθυνση και το ιδιωτικό κλειδί σας κατά τη χρήση του Bitcoin πορτοφόλι.

QQ图片20170315140316.jpg

Πληροφορίες επικοινωνίας

Επιχείρηση mailbox:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

WhatsApp: + 86-18789401944