Προσθήκη νέων προϊόντων --- Gentropin 36iu * 12mg HGH 100iu

- Mar 29, 2019-

Η γονιδροπίνη [rDNA προέλευση] είναι ένας τρόπος για την παροχή φυσικής ανάπτυξης ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης για άτομα που ενδέχεται να παρουσιάζουν ανεπάρκεια ή να απαιτούν υψηλότερα επίπεδα αυτής της ορμόνης. Η γενοτροπίνη είναι πανομοιότυπη με τη φυσική αυξητική ορμόνη που παράγει η υπόφυση σας επειδή παράγεται από την τεχνολογία έκκρισης που παράγει μια σειρά 191 αμινοξέων. Η γενοτροπίνη είναι μια ενέσιμη ανθρώπινη αυξητική ορμόνη της υψηλότερης ποιότητας. Η HGH που παράγεται φυσικά από την υπόφυση χαρούμενη είναι υπεύθυνη για πολλές λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα. Η HGH προάγει την ανάπτυξη μυών ενώ μειώνει το λίπος, προάγοντας μια ευνοϊκή σύνθεση του σώματος. Βοηθά επίσης στη μείωση της χοληστερόλης και των συναισθημάτων ευεξίας. Τα άτομα με ανεπάρκεια της GH έχουν συνήθως αδύναμα οστά, μειωμένη μυϊκή δύναμη, αυξημένο σωματικό λίπος, υψηλότερη χοληστερόλη και μπορεί να υποφέρουν από κατάθλιψη. Η σωματοτροπίνη μπορεί να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις.

genotropin 36iu

Η γονοτροπίνη hgh μας χαρακτηρίζεται από πολλές μεγάλες εταιρείες στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη. Η μηνιαία εξαγωγή της genotropin φτάνει στα 12000 κιτ και η γονοτροπίνη πρώτη ύλη φτάνει στα 120g. Η εργοστασιακή μας εγγύηση genotropin με υψηλή ποιότητα, καλύτερη τιμή, γρήγορη και ασφαλή παράδοση.


Genotropin_副本

QQ图片20170315140316.jpg


Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd.   θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας Genotropin hgh , γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298