Η Τράπεζα της Αμερικής ξανανοίγει, είσαι έτοιμος να παραγγείλεις;

- Jul 17, 2020-

Πριν από τις Ηνωμένες Πολιτείες επηρεάστηκε από τον ιό, όλοι οι χώροι έκλεισαν προσωρινά, συμπεριλαμβανομένων των χώρων ψυχαγωγίας και των τραπεζών. Η επιδημία σταθεροποιήθηκε αργά. Τον Ιούλιο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ξανάρχισαν και συνέχισαν τις τραπεζικές εργασίες. Πολλοί πελάτες που είχαν προγραμματίσει να πληρώσουν τώρα άρχισαν να προγραμματίζουν παραγγελίες και να ολοκληρώνουν την πληρωμή.

Για να ευχαριστήσουν τους πελάτες για την υποστήριξή τους, οι ακόλουθες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για την υποβολή παραγγελιών τον Ιούλιο:

(1) Όλα hgh (jintropin, hygetropin, κιγκτροπίνη, ριτροπίνη,ενθουσίως), εφόσον αγοράζετε 10kits, δίνουμε 1kit ως δώρο δωρεάν.

(2) Για όλα τα προϊόντα στεροειδών σε σκόνη, εφ 'όσον η παραγγελία έχει τοποθετηθεί, θα έχουμε μια έκπτωση 3%-5% και ένα δωρεάν δείγμα 3-5g ως δώρο.

(3) Όλα τα τελικά προϊόντα (ενέσεις στεροειδών, δισκία, Πεπτίδια) θα έχει έκπτωση 5% εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει τα 1.000 δολάρια.

21

11

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις εκπτωτικές προσφορές μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sell@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298