Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Hgh σωστά;

- Mar 10, 2021-

κατά την ανάμειξη HGH σας σε ένα διάλυμα υπάρχουν 2 τύποι νερού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αποστειρωμένο ή βακτηριοστατικό. Το αποστειρωμένο νερό αποστέλλεται συνήθως με τα κιτ GH και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί εντός 48 ωρών. Βακτηριοστατικό νερό έχει μια μικρή ποσότητα οξέος σε αυτό που επιτρέπει στην HGH να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με απλά λόγια, το οξύ διατηρεί το δεσμό μεταξύ των μορίων πιο σταθερό. Το αποστειρωμένο νερό μόνο θα προκαλέσει τους δεσμούς να αποδυναμωθούν πολύ γρήγορα και να γίνουν ασταθείς.


ΑΝΑΜΙΞΗ: όταν προσθέτετε το νερό στη σκόνη, να απελευθερώνετε πάντα το νερό αργά και κάτω από την πλευρά του γυαλιού. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η ένωση παραμένει άθικτη. Gh από τη φύση του είναι εύθραυστη. Μόλις το νερό στροβιλιστεί απαλά το διάλυμα. ΜΗΝ ΑΝΑΚΙΝΕΙΤΕ. Συνεχίστε να στροβιλίζετε μέχρι να διαλυθούν όλα.


ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΕΣΕΤΕ: Η πιο εύκολα απορροφημένη περιοχή είναι ο εσωτερικός μηρός. Αυτό πρέπει να γίνει subq. τσιμπώντας μια μικρή πτυχή και ενέσιμη στη μέση. Δεν συνιστώ την κοιλιά καθώς το λίπος τείνει να επιβραδύνει την απορρόφηση. HGH μπορεί να εγχυθεί οπουδήποτε subq.όμως.

21

Εάν πρέπει να αγοράσετε υψηλής ποιότηταςHgh(τζιντροπίνη, υγετροπίνη, ρεντροπίνη,ανσομόνη), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Mailbox:sell@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298