Χρειάζεται να αγοράσετε HCG 5000iu; Τώρα έχουμε νέο απόθεμα.

- Mar 13, 2020-

Λόγω της επίδρασης της προηγούμενης επιδημίας, το εργοστάσιο hcg δεν εργάστηκε και δεν μπορεί να αποσταλεί κανονικά. Αλλά από τώρα και στο εργοστάσιο ξαναρχίζει κανονική παραγωγή. Εάν χρειάζεστε HCG5000iu χωρίς άδεια ή μάρκα LIVZON HCG 5000iu, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Πάρτε μια "φυσική" ορμόνη που κάνει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης - και χάνετε πολύ βάρος; Αυτή είναι η υπόσχεση που έχει μετατρέψει τη δίαιτα HCG ( Human Chorionic Gonadotropin) - που ονομάζεται μετά από αυτή την ορμόνη - σε μια τρέλα που απλά δεν θα σταματήσει. Εάν πάτε επίσης σε δίαιτα εξαιρετικά χαμηλών θερμίδων, οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι η hCG μπορεί να "επαναφέρει το μεταβολισμό σας" έτσι ώστε να χάσετε όσο κιλά μια λίβρα την ημέρα χωρίς να αισθάνεστε πεινασμένοι ή αδύναμοι.


Εδώ είναι αυτό που λέει η επιστήμη: Κάθε δίαιτα εξαιρετικά χαμηλών θερμίδων θα οδηγήσει σε απώλεια βάρους. Οι περισσότερες μελέτες έχουν βρει ότι η hCG (σημαίνει ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη ) δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

With water HCG.jpg


Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd    Για να σας παράσχουμε υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας HCG ( Human Chorionic Gonadotropin) Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

hcg_副本.jpg

QQ图片20170315140316.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298