Χρειάζεται να εφοδιαστείτε πριν από τις διακοπές του εαρινού φεστιβάλ;

- Jan 15, 2021-

σημαντική ανακοίνωση:

11 Φεβρουαρίου είναι το κινεζικό νέο έτος. Ως συνήθως, θα έχουμε διακοπές στις αρχές Φεβρουαρίου. Ωστόσο, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης της επιδημίας φέτος, οι διακοπές μπορεί να είναι νωρίς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας προώθησης, η μεταφορά εφοδιαστικής θα σταματήσει τις μεταφορές στα τέλη Ιανουαρίου και θα σχεδιάσει να συνεχίσει τη μεταφορά στα τέλη Φεβρουαρίου. Μπορεί να μην είναι δυνατό να κανονιστεί η παράδοση για ένα μήνα. Εάν έχετε ένα πρόγραμμα αγορών στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου, σας προτείνουμε να κανονίσετε την παραγγελία τώρα, και μετά την πληρωμή το συντομότερο δυνατό, θα κανονίσουμε την παράδοση για εσάς πριν από τις διακοπές του Εαρινού Φεστιβάλ. Αυτό δεν θα καθυστερήσει τον κύκλο ζωής της επιχείρησής σας και του πελάτη σας.

Ορισμένοι πελάτες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να υπογράψουν για τα πακέτα εγκαίρως λόγω του εθνικού ελέγχου και ελέγχου των επιδημιών, με αποτέλεσμα πολύ μεγάλο χρόνο αποστολής. Επομένως, συνιστούμε στους πελάτες να αγοράζουν εκ των προτέρων και να δεσμεύουν κάποιο χρόνο για παραλαβή.

Λόγω των επιπτώσεων της επιδημίας φέτος, πολλές επιχειρήσεις πελατών έχουν επηρεαστεί σημαντικά. Κατανοούμε επίσης τις δυσκολίες των πελατών, οπότε αν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, παρακαλούμε ενημερώστε μας. Είμαστε πρόθυμοι να σας παρέχουμε καλές τιμές και υπηρεσίες.

35

Εάν πρέπει να αγοράσετε hgh,Στεροειδέςσκόνη., παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με:

Στοιχεία επικοινωνίας:
Mailbox:sell@rongxinbio.com για επιχειρήσεις

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18191385298