Αντιμέτωποι με την επιδημία, πώς πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας;

- Apr 17, 2020-

Αντιμετωπίζοντας τη σοβαρή κατάσταση της επιδημίας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε τον περιττό πανικό. Αυτή τη στιγμή, η εμπιστοσύνη είναι πιο σημαντική από το χρυσό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και να προστατεύσουμε την οικογένειά μας.

Λοιπόν, πώς κάνουμε την προσωπική προστασία;

Ελαχιστοποιήστε τις περιττές δραστηριότητες εξόπτει, και μην βγείτε έξω, μην έρθετε στην πόρτα, μην διασκεδάσετε. Εκτός από τις ειδικές ανάγκες, συνιστάται κάθε νοικοκυριό να διορίζει ένα μέλος της οικογένειας για την αγορά ζωντανών υλικών κάθε δύο ημέρες.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τη μετάβαση σε μέρη με πυκνά πλήθη και κακή κυκλοφορία του αέρα. Όταν πρέπει να πάτε, να είστε βέβαιος να φορέσει μια αποτελεσματική προστατευτική μάσκα.

Αφού αγγίξετε το δημόσιο περιβάλλον ή τα δημόσια αγαθά, χρησιμοποιήστε σαπούνι ή απολυμαντικό χεριών για να τρίψετε και να πλύνετε με μια μέθοδο πλύσης χεριών επτά βημάτων και να ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό. Εάν δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις πλύσης χεριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τρίψιμο χεριών οινοπνεύματος 70% έως 80% (κανένας-καθαρός απολυμαντικό χεριών) για να καθαρίσετε τα χέρια σας.

Για να διατηρήσετε το κλειστό περιβάλλον καθαρό, συνιστάται να αερίζεστε τρεις φορές την ημέρα για περίπου 30 λεπτά κάθε φορά για να αποφύγετε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, διατηρώντας παράλληλα ζεστό.

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό απολύμανσης ψεκασμού για να απολυμάνετε το κατάστημά σας καθημερινά. Διατηρείτε το κατάστημα αεριζόμενο και καθαρό.

11

Εάν πρέπει να αγοράσετε διάφορους τύπουςΜάσκεςσε μεγάλες ποσότητες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sales@rongxinbio.com επιχειρήσεων

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590