Έχει γυμναστήριο, αλλά δεν μπορεί να ασκήσει μυς, πώς;

- Jun 02, 2017-


Έχει γυμναστήριο αλλά δεν μπορεί να ασκεί μυς, πώς;

Έχει γυμναστήριο αλλά δεν μπορεί να ασκεί μυς, πώς; Αυτό το πρόβλημα δεν ενοχλείται μόνο από τους ερασιτέχνες λάτρεις της γυμναστικής και οι επαγγελματίες παίκτες γυμναστικής έχουν αντιμετωπίσει σημεία συμφόρησης.

Έχουν δει πολλούς επαγγελματίες bodybuilders για την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, οι περισσότεροι από τους τρεις λόγους που προέρχονται από: την κατάρτιση, το φαγητό, την ανάπαυση.

Πρώτα λένε ότι η κατάρτιση, η ποιοτική εκπαίδευση είναι η απαραίτητη βάση για τους μυς, πώς μπορεί να θεωρηθεί ως κατάρτιση υψηλής ποιότητας;


Πρότυπα δράσης είναι η βάση, υπό την προϋπόθεση των προτύπων δράσης, να αυξήσει το μυ πρέπει να είναι μεγάλο βάρος, πολυ-ομάδα, υψηλή πυκνότητα, συρρίκνωση αιχμής, φυγοκέντρηση συστολή, κάθε ομάδα για την εξάτμιση, κατάλληλο πρόγραμμα κατάρτισης προσαρμογής.


Μετά από κάθε εκπαίδευση μυών είναι σχεδόν επώδυνη ramen, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της επαρκούς συμφόρησης.

Και στη συνέχεια η διατροφή, το σύνολο πρέπει να εξασφαλίσει ότι η ημερήσια πρόσληψη ενέργειας είναι υψηλότερη από την ενέργεια της δαπάνης για την αύξηση των μυών, η καθημερινή διατροφή ---- πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπος, βιταμίνες, μέταλλα και ούτω καθεξής είναι απαραίτητες, ειδικά Για να τονίσει ότι η εκπαίδευση τελειώνει μετά το γεύμα είναι πολύ σημαντική, αυτό το παράθυρο είναι το σώμα για να απορροφήσει τη χρυσή εποχή της διατροφής, πρέπει να είναι σε αυτό το παράθυρο για να εξασφαλιστεί η πρόσληψη των θρεπτικών ουσιών.


Στην πραγματικότητα, πολλοί φίλοι υγείας δεν έχουν καμία επίδραση των μυών, είναι η διατροφή είναι σχετικά φτωχή, τρώνε μερικές πρωτεΐνες την ημέρα, πώς μπορεί αυτό να αυξήσει το μυ; Για να γνωρίζουμε ότι η φυσιολογική ημερήσια πρόσληψη 1 γραμμαρίου πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους, εάν υπάρχει κάποια δύναμη της δύναμης της άσκησης, σε 1,5-2g ανά χιλιόγραμμο ή και περισσότερο, κάθε ωάριο συν κρόκο αυγού μέχρι 6g πρωτεΐνη, Για τον μυ για να αυξήσει το μυ, αλλά και μια σταγόνα στον κάδο, προκειμένου να αυξηθεί ο μυς θα είναι σύμφωνα με το 1,5-2g ανά κιλό για να πάρει πρωτεΐνη. Φυσικά, εκτός από την πρωτεΐνη, είναι επίσης απαραίτητες και άλλες θρεπτικές ουσίες.

Το τελευταίο είναι μια καλή ανάπαυση, προκειμένου να αυξηθεί ο μυς, πρέπει να έχει ένα καλό πρόγραμμα, υψηλής ποιότητας κατάρτιση, το σώμα χρειάζεται μια καλή ανάπαυση και τη διατροφή για να ανακάμψει, αν μένετε όλη τη νύχτα, η ανάπαυση δεν είναι καλή, το σώμα είναι δεν είναι μια καλή ανάκαμψη, ο χρόνος είναι πολύ εύκολο να κόπωση, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο τραυματισμού, για να μην αναφέρουμε μυς.

Για να αυξήσετε το μυ πρέπει να είναι από την κατάρτιση, τη διατροφή, να ξεκουραστούν τρεις πτυχές, να κάνει περισσότερα με λιγότερα.


Εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα με βάση τα παραπάνω ή προχωράτε υψηλότερα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κάποια βοηθητικά φάρμακα, όπως στεροειδή, τεστοστερόνη, hgh και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Αν χρειαστεί να μας ικανοποιήσετε.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944