Έχει γυμναστήριο αλλά δεν μπορεί να ασκήσει μυς, πώς;

- Jun 02, 2017-


Έχει γυμναστήριο αλλά δεν μπορεί να ασκεί μυς, πώς;

Έχει γυμναστήριο αλλά δεν μπορεί να ασκεί μυς, πώς; Αυτό το πρόβλημα δεν ενοχλείται μόνο από τους ερασιτέχνες λάτρεις της γυμναστικής και οι επαγγελματίες παίκτες γυμναστικής έχουν αντιμετωπίσει σημεία συμφόρησης.

Έχουν δει πολλούς επαγγελματίες bodybuilders για την απάντηση στο ερώτημα αυτό, οι περισσότεροι από τους τρεις λόγους για να προέλθουν από: την κατάρτιση, το φαγητό, την ξεκούραση.

Πρώτα λένε ότι η κατάρτιση, η ποιοτική εκπαίδευση είναι η απαραίτητη βάση για τους μυς, πώς μπορεί να θεωρηθεί ως κατάρτιση υψηλής ποιότητας;


Πρότυπα δράσης είναι η βάση, υπό την προϋπόθεση των προτύπων δράσης, να αυξήσει το μυ πρέπει να είναι μεγάλο βάρος, πολλαπλών ομάδων, υψηλής πυκνότητας, συρρίκνωση αιχμής, φυγοκέντρησης συστολή, κάθε ομάδα για την εξάτμιση, κατάλληλο πρόγραμμα κατάρτισης προσαρμογής.


Μετά από κάθε εκπαίδευση μυών είναι σχεδόν επώδυνη ramen, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της επαρκούς συμφόρησης.

Και στη συνέχεια η διατροφή, το σύνολο πρέπει να εξασφαλίσει ότι η ημερήσια πρόσληψη ενέργειας είναι υψηλότερη από την ενέργεια της δαπάνης για την αύξηση των μυών, η καθημερινή διατροφή ---- πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπος, βιταμίνες, μέταλλα και ούτω καθεξής είναι απαραίτητες, Ιδιαίτερα Για να τονίσει ότι η εκπαίδευση έχει τελειώσει μετά το γεύμα είναι πολύ σημαντικό, αυτό το παράθυρο είναι το σώμα για να απορροφήσει τη χρυσή εποχή της διατροφής, πρέπει να είναι σε αυτό το παράθυρο για να εξασφαλιστεί η πρόσληψη των θρεπτικών ουσιών.


Στην πραγματικότητα, πολλοί φίλοι υγείας δεν έχουν καμία επίδραση των μυών, η διατροφή είναι σχετικά φτωχή, τρώνε μερικές πρωτεΐνες την ημέρα, πώς μπορεί αυτό να αυξήσει το μυ; Για να γνωρίζουμε ότι η φυσιολογική ημερήσια πρόσληψη 1 γραμμαρίου πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους, εάν υπάρχει κάποια δύναμη της δύναμης της κατάρτισης, σε 1,5-2g ανά χιλιόγραμμο ή και περισσότερο, κάθε ωάριο συν Κρόκο αυγού μέχρι 6g πρωτεΐνη, Για τον μυ για να αυξήσει το μυ, αλλά και μια σταγόνα στον κάδο, προκειμένου να αυξηθεί ο μυς θα είναι σύμφωνα με το 1,5-2g ανά κιλό για να πάρει πρωτεΐνη. Φυσικά, εκτός από την πρωτεΐνη, είναι επίσης απαραίτητες και άλλες θρεπτικές ουσίες.

Η τελευταία είναι μια καλή ανάπαυση, προκειμένου να αυξηθεί ο μυς, πρέπει να έχει ένα καλό πρόγραμμα, υψηλής ποιότητας κατάρτιση, το σώμα χρειάζεται μια καλή ανάπαυση και τη διατροφή για να ανακάμψει, αν μένετε όλη τη νύχτα, η ανάπαυση δεν είναι καλή, το σώμα είναι Δεν είναι μια καλή ανάκαμψη, ο χρόνος είναι πολύ εύκολο να κόπωση, που οδηγεί στον κίνδυνο τραυματισμού, για να μην αναφέρουμε μυς.

Για να αυξηθεί ο μυς πρέπει να είναι από την κατάρτιση, τη διατροφή, να ξεκουραστούν τρεις πτυχές, να κάνει περισσότερα με λιγότερα.


Εάν δεν υπάρχει αποτέλεσμα με βάση τα παραπάνω ή προχωράτε υψηλότερα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κάποια βοηθητικά φάρμακα, όπως στεροειδή , τεστοστερόνη , hgh και ούτω καθεξής. Μπορούν να σας κάνουν πιο γρήγορα για να επιτύχετε το στόχο σας. Αν πρέπει να μας ικανοποιήσετε.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944