Πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας κατά τη διάρκεια της επιδημίας;

- Apr 10, 2020-

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε κατά τη διάρκεια της επιδημίας;

1. Ελαχιστοποιήστε τις εξετασσεις

2. Προσωπική προστασία και υγιεινή

(1) Βγείτε έξω και φορέστε μια μάσκα. Φοράτε ιατρικές χειρουργικές μάσκες ή μάσκες N95 όταν βγαίνετε σε δημόσιους χώρους, αναζητώντας ιατρική περίθαλψη και λαμβάνοντας μέσα μαζικής μεταφοράς.

(2) Κρατήστε την υγιεινή των χεριών ανά πάσα στιγμή. Μείωση της επαφής με δημόσια αγαθά και εξαρτήματα σε δημόσιους χώρους· μετά την επιστροφή από δημόσιους χώρους, μετά το βήχα, καλύπτοντας τα χέρια, πριν από τα γεύματα, πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι ή σαπούνι τρεχούμενο νερό, ή χρησιμοποιώντας χωρίς αλκοόλ υγρό πλύσιμο των χεριών? Όταν δεν είστε σίγουροι αν τα χέρια είναι καθαρά, Αποφύγετε να αγγίζετε το στόμα, τη μύτη και τα μάτια σας. όταν φτερνίζετε ή βήχετε, καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με τα ρούχα του αγκώνα σας.


3. Διατηρήστε την καλή υγιεινή και τις υγιείς συνήθειες

(1) Ανοίξτε τα παράθυρα συχνά και αερίζονται συχνά.

(2) Τα μέλη της οικογένειας δεν μοιράζονται πετσέτες, κρατούν το σπίτι και τα επιτραπέζια σκεύη καθαρά, και στεγνά ρούχα και παπλώματα.

(3) Εάν δεν φτύσετε, οι εκκρίσεις στο στόμα και τη μύτη σας πρέπει να τυλιχτούν σε χαρτοπετσέτες και να απορρίπτονται σε ένα καλυμμένο σκουπιδοτενεκέ.

(4) Δώστε προσοχή στη διατροφή και την άσκηση μετρίως.

(5) Μην αγγίζετε, αγοράζουν και να τρώνε άγρια ζώα (δηλαδή παιχνίδι)? προσπαθήστε να αποφύγετε τη μετάβαση στην αγορά που πωλεί τα ζωντανά ζώα (πουλερικά, θαλασσινά, άγρια ζώα, κ.λπ.).

(6) Σπιτικά θερμόμετρα, ιατρικές χειρουργικές μάσκες ή μάσκες N95, προμήθειες απολύμανσης οικιακής χρήσης και άλλα υλικά.

11

Εάν πρέπει να αγοράσετε διάφορους τύπουςΜάσκεςσε μεγάλες ποσότητες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Mailbox:sales@rongxinbio.com επιχειρήσεων

Skype:sales@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-18729210590