Πώς είναι η άσκηση του κοιλιακού μυός πιο αποτελεσματική;

- Nov 08, 2019-

Πώς να ασκήσετε κοιλιακούς μυς είναι πολλές μέθοδοι άσκησης. Φυσικά, το αποτέλεσμα άσκησης κάθε μεθόδου είναι επίσης καλό. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποιες μέθοδοι άσκησης κοιλιακών μυών. Ποιες είναι οι μέθοδοι άσκησης; Πιστεύω ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι. Ακόμη. Έτσι, πώς λειτουργεί η άσκηση κοιλιακών μυών αποτελεσματικότερα; Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να ασκηθείτε!

Καθίστε αναπαυτικά

Η πιο κλασική δράση της κοιλιακής μυϊκής άσκησης, ο κύριος ρόλος της στην άνω κοιλιακή χώρα. τα χέρια τοποθετούνται στο πίσω μέρος του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια της άσκησης, η κίνηση δεν μπορεί να βοηθήσει το σώμα να λυγίσει τον αυχένα κατά τη διάρκεια της άσκησης, συνολικά 3 ομάδες, κάθε ομάδα 10 έως 12 φορές επιτρέπεται μια διακοπή 30 δευτερολέπτων μεταξύ κάθε ομάδας.

Ανυψώστε το πόδι

Το κάτω πόδι ανυψώνεται στην κάτω κοιλιακή χώρα και στο κάτω μέρος της πλάτης. Για αρχάριους ή για άτομα με χαμηλή δύναμη στη μέση, είναι δυνατό να λυγίζετε τα πόδια για να κάνετε κάτι τέτοιο για να μειώσετε τη δυσκολία. αξίζει να σημειωθεί ότι όταν τα πόδια είναι ποδιές Αγγίξτε το έδαφος. Απαιτούνται συνολικά 3 ομάδες 10 έως 12 φορές και επιτρέπεται περίοδος ανάπαυσης 30 δευτερολέπτων μεταξύ κάθε ομάδας.

25


Χονγκ Κονγκ Rongxin Bio-Tech Co, Ltd , Αν χρειάζεστε υψηλής καθαρότητας στεροειδή , hgh παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

QQ图片20170315140316.jpg


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298