Πώς να αυξήσει το βάρος των μυών;

- Aug 02, 2019-

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν πάντα για το βάρος τους. Μερικοί ελπίζουν ότι μπορούν να είναι ελαφρύτεροι, άλλοι είναι λεπτές, φαίνονται πολύ λεπτές, θέλουν να κερδίσουν βάρος, έτσι ώστε οι άνθρωποι να είναι πιο ηλιόλουστο και υγιέστερο.

Πώς να αυξήσετε το μυϊκό βάρος; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να είναι σαφές είναι ότι απλώς τρώει περισσότερο μόνο θα αυξήσει το λίπος, και η άσκηση + λογική διατροφή είναι το κλειδί για την αύξηση του βάρους. Τα παρακάτω είναι συγκεκριμένοι τρόποι για να κερδίσετε το κέρδος βάρους:

1. Αναερόβια άσκηση υψηλής έντασης

Η αναερόβια άσκηση αναφέρεται στην κατάρτιση δύναμης. Η κατάρτιση δύναμης μπορεί να καταστρέψει τις μυϊκές ίνες και να τις αναγκάσει να αναπτυχθούν ξανά, καθιστώντας έτσι πιο λιπαρά. Η αναερόβια άσκηση είναι γενικά πιο κουρασμένη, είναι πιο δύσκολο να τηρηθεί, επομένως, 2 έως 3 φορές άσκηση δύναμης κάθε εβδομάδα, κάθε φορά περισσότερο από 1 ώρα, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

2. Κανονική αερόβια άσκηση

Εάν κάνετε αναερόβια άσκηση τυφλά, οι άνθρωποι θα κουραστούν γρήγορα. Τη δεύτερη ημέρα μετά την αναερόβια άσκηση, μπορεί να γίνει αερόβια άσκηση για να αυξηθεί η ικανότητα του πνεύμονα και να επιταχυνθεί η κυκλοφορία του αίματος. Η αερόβια άσκηση μπορεί να βελτιώσει την φυσική κατάσταση και να επιτρέψει στους ανθρώπους να εκπαιδεύονται για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Καθημερινή άσκηση συν hgh , θα έχετε τέλειο σώμα μετά από 2 μήνες.

10


QQ图片20170315140316.jpg


Χονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd.   θα σας παρέχει υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας

KIGTROPIN HGH   , Γρήγορη ναυτιλία, και καλύτερες υπηρεσίες.


Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sales@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18191385298