Πώς να κάνετε σωστή ένεση Hgh; Ποιες είναι οι προφυλάξεις;

- Mar 17, 2021-

όταν αναμιγνύετε το HGH σε ένα διάλυμα υπάρχουν 2 τύποι νερού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, στείρο ή βακτηριοστατικό. Το αποστειρωμένο νερό αποστέλλεται συνήθως με τα κιτ HGH και προορίζεται να χρησιμοποιηθεί εντός περιόδου 48 ωρών. Το βακτηριοστατικό νερό έχει μια μικρή ποσότητα οξέος σε αυτό που επιτρέπει στο HGH να διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με απλά λόγια, το οξύ διατηρεί τον δεσμό μεταξύ των μορίων πιο σταθερό. Το αποστειρωμένο νερό μόνο θα προκαλέσει την αποδυνάμωση των δεσμών πολύ γρήγορα και θα γίνει ασταθής.

18

Η υποδόρια ή ενδομυϊκή ένεση έχει το ίδιο αποτέλεσμα της χορήγησης. Η υποδόρια ένεση συνήθως φέρνει υψηλότερη συγκέντρωση HGH στον ορό από την ενδομυϊκή ένεση, αλλά η συγκέντρωση του IGF-1 που παράγεται είναι η ίδια. Η απορρόφηση της HGH είναι συνήθως αργή. Η συγκέντρωση HGH στο πλάσμα συνήθως φτάνει στο μέγιστο 3-5 ώρες μετά τη χορήγηση και ο χρόνος ημίσειας ζωής αποβολής είναι γενικά 2-3 ώρες. Η HGH αποβάλλεται από το ήπαρ και τα νεφρά και οι ενήλικες είναι ταχύτεροι από τα παιδιά. Το μεταβολισμένο HGH είναι εξαιρετικά μικρό.

24

Εάν πρέπει να αγοράσετε υψηλής ποιότηταςHGH(jintropin, hygetropin, rentropin,ανσωμόνη), Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Εταιρικό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp: +86-18191385298