Πώς κρίνετε την αυθεντικότητα της υδροχλωρικής κλενβουτερόλης;

- Aug 28, 2020-

Πώς κρίνεται η αυθεντικότητα της υδροχλωρικής κλενβουτερόλης;

Προηγουμένως, ένας πελάτης μας έδωσε σχόλια ότι έψαχναν για πραγματική κλενβουτερόλη. Τώρα υπάρχουν πολλά ψεύτικα κλενβουτερόλη στην αγορά και οι τιμές είναι άνισες, με αποτέλεσμα οι πελάτες να μην βρίσκουν σωστά την πραγματική κλενβουτερόλη.

Τώρα έχουμε ταξινομήσει τις μεθόδους για τον εντοπισμό:

1. Προειδοποίηση για την υδροχλωρική κλενβουτερόλη:

Όπως σημείωσαν πολλοί, δεν πρέπει να παίρνετε το Clen για περισσότερο από 2 συνεχόμενες εβδομάδες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι υποδοχείς χρειάζονται χρόνο για επαναφορά και το Clen δεν θα είναι αποτελεσματικό εάν δεν κάνετε ένα διάλειμμα και δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι υποδοχείς σας θα είναι ποτέ οι ίδιοι.


2. Περαιτέρω οδηγίες για την υδροχλωρική κλενβουτερόλη:


Στην αγορά, υπάρχουν πολλά ψεύτικα Clen, που είναι συνήθως η σαλβουταμόλη. Εάν έχετε νόμιμη κλενβουτερόλη πρέπει να μετρήσετε τη θερμοκρασία σας. Πριν ξεκινήσετε έναν κύκλο Clen, πάρτε τη θερμοκρασία σας το πρωί και μετά ενώ βρίσκεστε σε Clen πάρτε ξανά.

Εάν είναι η πραγματική προσφορά, θα δείτε μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος. Θα πρέπει επίσης να δοκιμάσετε χειραψία και πολύ γρήγορο καρδιακό παλμό. Μερικοί από εσάς δεν θα αντιμετωπίσετε αυτές τις επιδράσεις σε χαμηλές δόσεις, οπότε αυξήστε τη δόση και δείτε τι συμβαίνει. Εάν κανένα από αυτά τα πράγματα δεν συμβεί ακόμη και αν έχετε δόσεις 80-100mcg, τότε προφανώς έχετε χτυπήσει.

Clenbuterol_副本.jpgclenbuterol.jpg

Εάν αγοράσετεπραγματική κλενβουτερόληακατέργαστη σκόνη και καρτέλεςΠαρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εταιρική θυρίδα:sell@rongxinbio.com

Skype:sell@rongxinbio.com

Whatsapp:+86-1819138529