Πώς να λαμβάνετε επισκέπτες;

- Nov 24, 2017-

Ο καθένας γενικά αποδίδει μεγάλη σημασία στις επισκέψεις ξένων πελατών. Στην πραγματικότητα, η υποδοχή είναι επίσης πολύ εξειδικευμένη. Η περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρεια θα αφήσει μια πολύ καλή εντύπωση στους επισκέπτες για το μέλλον, για να προσθέσει κάτι περισσότερο από μια επιτυχημένη αντίληψη συνεργασίας.

2465934.jpg

Αρχικά μιλήστε για τη γενική υποδοχή:

Όταν οι επισκέπτες έρχονται στην επιχείρηση, τον μεταφέρουμε στην αίθουσα συνεδριάσεων ή στο καθιστικό μέσα στην αίθουσα, θέλουμε να ρωτήσουμε: Μπορώ να σας φέρω κάτι για να πιείτε; (Θέλετε να πιείτε κάτι;) Ή απλά: καφές ή τσάι; (Καφές ή τσάι;) Σε γενικές γραμμές, πολλοί από τους καλεσμένους μας είναι απασχολημένοι με τα χρονοδιαγράμματα τους στην Κίνα, έχουν ένα βιαστικό πρωινό και κάποια εστιατόρια δεν έχουν καφέ το πρωί, κάτι που είναι πολύ δύσκολο γι 'αυτούς. (Όσο θα φτάσουμε να δουλεύουμε χωρίς να βουρτσίζουμε τα δόντια μας το πρωί) Εάν μπορείτε να πάρετε ένα φλιτζάνι καφέ πριν να μιλήσετε τυπικά για τις επιχειρήσεις, δεν θα σας βοηθήσει μόνο να ανανεώσετε, αλλά θα αισθάνονται πολύ χαρούμενοι. Φυσικά, δεν είναι πολλοί αλλοδαποί όπως ο στιγμιαίος καφές, όπως δεν είμαστε πολλοί λάτρεις του τσαγιού. Αν είναι νερό, το εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό είναι το καλύτερο. (Οι αλλοδαποί υποστηρίζουν την υγεία πιο ισχυρή από εμάς)

201191916314930855.jpgΧονγκ Κονγκ Rongxin Biotech Co., Ltd.     θα σας παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας στεροειδών, γρήγορη ναυτιλία και καλύτερες υπηρεσίες.

Όταν είστε γυμναστήριο, οι απαιτήσεις της τεστοστερόνης Enanthate , Sustanon 250 , Trenbolone Enanthate , Oxymetholone (anadrol)   Είναι περισσότερο από συνήθεις.

Αν χρειάζεστε το   jintropin hgh , kigtropin hgh , hygetropin hgh ή άλλη μάρκα hgh, ευπρόσδεκτη στην έρευνα από την εταιρεία μου.

Trenbolone Enanthate_.jpgKigtropin.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο : sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944