Σημαντική σημείωση

- Sep 15, 2017-

σημαντική σημείωση:

Λόγω της παραγωγής χημικών εγκαταστάσεων παράγουν πολλούς ρύπους, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος του αέρα της πόλης να περιέχει επιβλαβείς ουσίες, επηρεάζοντας σοβαρά τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων. Ο Οργανισμός Προστασίας του Περιβάλλοντος της Κίνας θα διεξάγει αυστηρή επιθεώρηση των χημικών εγκαταστάσεων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και όλες οι μεγάλες και μικρές χημικές εγκαταστάσεις θα κλείσουν για διόρθωση και θα σταματήσουν την παραγωγή και τη μεταποίηση.

92.jpg

34y58PICnNi_1024.jpg

Αυτή η είδηση ​​σημαίνει ότι το εργοστάσιό μας δεν μπορεί να παραχθεί σωστά, οπότε μπορούμε να πουλήσουμε μόνο το απόθεμα των προϊόντων. Αλλά η απογραφή είναι περιορισμένη, σε μια χρονική περίοδο η απογραφή θα πωληθεί έξω, με αποτέλεσμα δεν μπορούν να πωληθούν προϊόντα, οι πελάτες θα είναι εκτός αποθέματος. Αν χρειαστεί να αγοράσετε τα προϊόντα μας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

Trenbolone Enanthate.jpgtestosterone Cypionate.jpg


Χονγκ Κονγκ προϊόντα θερμής πώλησης έχουν Cypionate τεστοστερόνης, Enanthate τεστοστερόνης , οξικός τρεμποβολόνης , Enanthate τρεμνολόνης , Sustanon 250 , Νανδρολόνη Decanoate , Oxandrolone (anavar) , Boldenoe Cypionate , Drostanolone Propionate , Drostanolone Enanthate , HGH , Πεπτίδια και έτσι on.If ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.


Στοιχεία επικοινωνίας

Επιχειρησιακό γραμματοκιβώτιο: sell@rongxinbio.com

Skype: sell@rongxinbio.com

Whatsapp: + 86-18789401944